0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Selam,yazınızda her kelimenin büyük harf ile başlamaması gerekir sizin de bildiğiniz gibi.Aracınız garanti kapsamında anladığım kadarı ile, durumu servise iletmenizde fayda var.
Bilmediğimden soruyorum. Kol ile korna calmak nasıl oluyor?
Her Kelimenin Baş Harfi Büyük Harf İle Başlıyor Zaten.
(normal sesli güldüm darılmaca yok)
Siz biliyorsunuz demek ki bu arada yukaridaki yakıt mesajınızı buraya yanlış attiniz sanirim
Yok yanlış atmadım, bilakis Hakan üstadı bulmuşken hemen sorayım dedim gülme olayı bildiğimden değil de Muhittin beyin ilginç tespitine gelmişti.
İşte Hakan üstat da başlamaması gerektiğini söylüyor imla ve forum kuralları gereği.
Bilgilendirdiğiniz İçin Teşekkürler.
Fatih abi her kelimenin degil her cumle buyuk harfle baslar. Mesela suan yazdigim cevap gibi. Ozel adlarda buyu harfle baslar. Yalniz her kelime hicbir zaman buyuk harfle baslamaz bu arada korna el ile calinmiyormuydu?
Bu tip mesajlari özelden atmak lazım sanırım bu arada Muhittin bey benim
Tamam bilgilendiğin için teşekkürler.
Eyvallah şimdi oldu. Bilgilendirmem yanlış anlaşılmasın, ben sizin için söylüyorum hani boşuna uyarı almayın diye. Zaten Hakan üstat da bu konuya değinmişti.
Bu arada lütfen cevapları aynı yazıda vermeye çalışalım arkadaşlar. Abdulkadir, yakıt fiyatlarına gözden geçiririz ama o fiyatlar otomatik belirleniyor orada, yani biz yazmıyoruz. Bölgeden bölgeye ve markadan markaya farklar olduğunu göz ardı etmemek gerek.