0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Simit tupunuz kac lt abi mesela bizim simit tup 45lt %80 dolum her zaman sagliklidir. Yaklasik 37lt almasi lazim ama her zaman depo komple bosalmiyor tabiki adama fulle diyoruz hani tiiirrrrrrrt diye ses ciktigi an kapattiriyoruz. Samandiraniz gitmis gibi garanti varsa degistirn bizimki bir defa 42 lt aldi ondan sonra hep yuksek almaya basladi bizde garantiden degistirdik brc nindi ondan sonra zaten o tiiirrrt sesini duyunca hemen kesiyoruz gazi
Simit tüp 35 LT olarak biliyorum ve genellikle 31 - 33 arası doluyor. Ancak sorun tüm gazcılarda olsa evet şamandıra arızalı ya da sorun var diyeceğim. Ancak Shell'de 32,50 maksimum ama Opet'te allah ne verdiyse alıyor En son 41 LT aldığını gördüm ( Polatlı - Opet bayisinde )Tanıdıklarım pompa basınçlarından kaynaklıdır diyor.
Merhabalar;Son zamanlarda dikkatimi çeken bir durumu sizinle paylaşmak istiyorum. Uzun bir süredir LPG olarak Shell ve Opet'ten gaz tercihi sağlıyorum. Simit tüp totalde 35 TL iken özellikle Shell'de olması gereken gaz olarak 32-34 LT arası gaz alıyorum. Ancak Opet'ten 36, 37 , 41 LT gibi gaz aldığım oluyor. Bu şuanda hep OPET'te karşıma çıkıyor. Büyük bir ihtimal pompanın basıncı ile alakalı bir durum bu. Yani OPET istasyonlarındaki gaz pompalarının basıncı yüksek, SHELL'deki gaz pompalarının basıncı düşük. Sormak istediğim acaba bu tür değişiklikler LPG'de bir sorun teşkil eder mi? Şamandıra da sorunlara yol açar mı?İyi günler.
"Simit tüp totalde 35 TL iken özellikle..." derken neyi kastettiniz hocam orayı anlayamadım ama.
Abi totalde 35lt aliyor demek istedi sanirim