0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
En doğrusu servise gidip orada işlem yaptırmanızdır.Anladığım kadarıyla kaskoyu deldirmeyelim veya arabanın dosyasına girmesin diyecek kadar ufak bir durum değil.Muhtemelen değişen parçalar olacak.Herhangi bir çakallık olacağını sanmam çünkü işleyiş bu şekilde.Servis dosyayı açar ve ekspertiz gelicek der.O gelene kadar beklersiniz.Geldiğinde çağırılırsınız ve eksper arabayı inceler.Ardından parça siparişi verilir ve parçalar geldiğinde araç servise tekrar çağırılır tamiri yapılır.Servis orjinal parça kullanır zaten değişen olucak sanırım arabada o yüzden servis en doğrusu gibi geldi bana.Ev arkadaşım iki kere bu tür olay yaşadı.Birlikte takip ettik.İşleyiş bu şekildeydi.Bu arada geçmiş olsun allah beterinden korusun.
Gecmis olsun. Allah beterinden korusun. Sanirim arakadan carptiginiz icin suclu olan sizsiniz ve ondeki aracin masraflarinida ustenmek durumundasiniz, onunla ilgili sigortacinizdan bilgi aldiniz mi?
Aslında önden çarpıştık. Benim solumdaki araç kavşakta durup bana yol verdi. Ben ilerlemeye devam edip dönmeye hazırlanırken, Pejo, bana yol veren aracın solundan geçip önüme çıktı. Pejonun sağ ön çamurluğundan çarptık. Kusur taksimini biz yapmıyoruz ama 8 de 6 karşı taraf suçlu çıkar dedi memur.
Teşekkür ederm Tekin Bey.Değişen olacak derken, kaporta aksâmından bahsediyorsanız, buralarda hasar yok çok şükür. Hasar tamamen tamponda. Orda bile aşırı bir hasar yok. Sol ön tarafta var bişeyler. Cam yıkama fıskiyesi, iki park sensör alıcısı, tampon tırnakları v.b. hasarlı. Panjurda, toyota ambleminde falan hasar yok. Değişecekse de sadece tampon değişecek. Tabi exper ne der bilemiyorum