Gönderen Konu: Yeni alacağın Corolla için ses sistemi düşüncelerim  (Okunma sayısı 2180 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 66 kere teşekkür etti
  • 254 kere teşekkür edildi
Yeni alacağın Corolla için ses sistemi düşüncelerim
« : Ağustos 11, 2013, 13:19:47 »
Merhaba arkadaşlar Allah izin verirse bu hafta içinde 2006 model terra hacback corolla sahibi olucam ve ses sistemi için daha önceki aracımda kullandığım woofer ve anfiyi kullanmayı planlıyorum anfi wooferin arkasında montajlı ve istediğim zaman çıkartabileceğim şekilde dişi erkek fişli olucak bunun için römork soketi kullanıcam.http://www.marintekstore.com/?catId=425&pId=305
Şimdilik orjinal hoparlörlere dokunmuycam duruma göre bakıcaz ama orjinal teyp yine kalıcak ona forumdan gördüğüm aux girişi yapıp logitech bluetooth kullarak kablosuz ve orjinalliği bozmadan mp3 zevkini yaşamaya devam etmeyi düşünüyorum daha önce VW aracıma da yapmıştım
bunun için önce orjinal teyp e aux girişi yapıcam http://www.instructables.com/id/Corolla-2007-ipod-radio-aux-input-hack/ daha sonra o girişe logitech  bluetooth adaptörü kullnıcam http://www.logitech.com/tr-tr/product/wireless-speaker-adapter aracı çalıştırdığımda logitech teyp üzerinden 5v ile çalışıcak bunu için 12V 5V düşürmem gerekicek  ve otomatik cep telefonumu tanıyabilcek ortada hiç kablo vs gözükmüycek ve temiz ses elde ediceğime inanıyorum daha önceki aracımda yapmıştım çünki ilerleyen zamanlarda sistemi kurunca fotoğrafları eklerim.
Sonraki planım ise AE01 e 4 yıl önce yaptığım flowme özelliği yapmak olucak
SAM_0075

Toyota Club Türkiye

Yeni alacağın Corolla için ses sistemi düşüncelerim
« : Ağustos 11, 2013, 13:19:47 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 600000
  • Model Yılı: '04
  • 161 kere teşekkür etti
  • 130 kere teşekkür edildi
Ynt: Yeni alacağın Corolla için ses sistemi düşüncelerim
« Yanıtla #1 : Ağustos 16, 2013, 00:33:13 »
 :)bu sizin arabanızmı
2004 corolla sol

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 66 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Ağustos 17, 2013, 13:26:52 »
:)bu sizin arabanızmı
Evet benim arabamdı sattım onu 65.000 km de ilk sahibiydik keşke satmasaydım.O arabaya bir çok özellik katmıştım ben park sensörü takmıştım geri vitese taktığım zaman teyp muteye geçiyordu benzin depo kapağının içine power led koymuştum daha aklıma gelmeyen bir çok özellik vardı ve yaptığım bir çok özelliği yaparken orjinalliği koruyarak çalışmıştım...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 600000
  • Model Yılı: '04
  • 161 kere teşekkür etti
  • 130 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ağustos 17, 2013, 15:28:07 »
gerçekten çok emek vermissiniz videodan sadece gördüklerimle söylüyorum benimde vardı 97 model çiçekti valla şuan 2004 sol var ama gerçekten bende keşke diyorum çok pişman oldum ama neyse öyle düşünmemek gerekiyormuş ki yeni sahibi hayır görsün diye  :)
2004 corolla sol

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: 0-
« Yanıtla #4 : Kasım 27, 2013, 00:29:24 »
Tolga bey, ne oldu arabanızın durumu? Ben de benzer bir istek içindeyim 2008 Corolla'm için, ama orjinal teybi mıncıklamak fikri de pek hoşuma gitmiyor.. Bluetooth'tan ses iyi geliyordur eminim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 66 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Kasım 27, 2013, 12:24:25 »
Tolga bey, ne oldu arabanızın durumu? Ben de benzer bir istek içindeyim 2008 Corolla'm için, ama orjinal teybi mıncıklamak fikri de pek hoşuma gitmiyor.. Bluetooth'tan ses iyi geliyordur eminim.
Aux girisi kusursuz bluetooth aparati ile ses aktaramida yaptim fakat ses seviyesi cok dusuk normal bir telefonun kulaklik cikisi daha yuksek sonuc logitech ile basarisiz...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: 0-
« Yanıtla #6 : Kasım 27, 2013, 13:14:40 »
Peki bluetooth bağlıyken telefondan sesini açamıyor musunuz? Benim Android telefonu bluetooth ile bilgisayara bağladığımda telefonun üzerindeki düğmelerle bluetooth audio seviyesini değiştirebiliyorum. Bilgisayardan iyi ses gelmesi için telefonda sonuna kadar açmak gerekiyor.

Bir de toplam maliyeti ne kadar oldu tahminen?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • 164 kere teşekkür etti
  • 115 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Kasım 27, 2013, 13:19:40 »
Tolga kardeş, sen bu işin piirisin biliyorum, bu konuda biz sana pek tavsiyede bulunamayız.. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 66 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Kasım 27, 2013, 15:02:55 »
Peki bluetooth bağlıyken telefondan sesini açamıyor musunuz? Benim Android telefonu bluetooth ile bilgisayara bağladığımda telefonun üzerindeki düğmelerle bluetooth audio seviyesini değiştirebiliyorum. Bilgisayardan iyi ses gelmesi için telefonda sonuna kadar açmak gerekiyor.
Telefon dan ses acabiliyorum ama ses giris seviyesi yetersiz acikcasi teypi doyuramiyor  bluetooth modulu... bende androitli telefon ve laptop ile denedim.
Dusuncen icin ayrica Tesekkur ederim Levent abi pre anfi yapip araya girerek olur  ama degmez diye dusunuyorum....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 66 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Mayıs 02, 2014, 00:19:11 »
E12 nin kalitesiz teybine audio sistem dijital cd changer alıp logitech bluetooth ile birleştirdim.
toyota