0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Herkese iyi bayramlar Akü kutup başını sökmeme rağmen ikaz resetlenmiyor sapma sensoru arızası var sanırım yakın zamanda değiştiren varmıdır acaba fiyatı pahalı sanırım çıkma tavsiye edermisiniz teşekkürler
Bu konu hakkinda doktora yapmis olan forumdan Ahmet GUVE ile gorusmenizi tavsiye ederim, gecmis olsun.
UfukBiraz abartı olmamışmı?Senin yanında bizim bilgilerimiz denizde damla olamaz.
Estağfirullah abi alçak gönüllülük yapma uğraştın ettin sorunun kaynağını da buldun sorunu da çözdün daha ne olsun ?
Tekil bir problemi şans eseri çözmüşüz.Bir daha olurmu bilemem.
Bu ara gözüm yollarda güzel haberlerini bekliyorum.Birazda sabırsızlanoyorum.En son yılbaşı gibi diyemi konuşmuş idik.
Ufuk bu arkadaşın sorunu için;Yawratte sensör süresiz garantide idi galiba.Bununla ilgili bir servis bülteni görmüştüm.
İnşallah olmaz oldukça zahmetli ve pahalıya mal oldu.Yılbaşına planlıyoruz inşallah, sana da bilgi vereceğim IT3 ile olacak muhtemelen.Yawrate Sensor'de olsa süresiz garanti vereceklerini sanmıyorum, hiçbir yetkili servis yada kleym uzmanı bu sorumluluğu almaz bence ancak bülteni elinize alıp gitmeniz gerek
Herkese iyi bayramlar Akü kutup başını sökmeme rağmen ikaz resetlenmiyor sapma sensoru arızası var sanırım yakın zamanda değiştiren varmıdır acaba fiyatı pahalı sanırım çıkma tavsiye edermisiniz teşekkürlerAraca enişte özelde baktırdı kodu almadım ama bakan kişi direksiyon sistemi ile ilgili arızadan bahsetmiş hafta sonu yetkili serviste baktırıcazSonucu paylaşırım ilgi gösteren arkadaşlara teşekkürler