1. ve 4. resimde "chipping" söz konusu, benim Opel Vectra'da da aynı durum söz konusu.
sadece 2. resimde boya hatası söz konusu gibi, o parça nedir ve daha önce boyanmış mıdır?
2. resim tampon korumanın ucu, hiçbir yere vurmadım dokundurmadım. 3. resim de tamponun alt kısmında ızgaranın orası 1. resimdeki yer ise şaşırır mısınız bilmem ama arka kapının orda
Tampon koruma ise zaten boyanıp takılmıştır, servis sorunu yani, fabrika sorunu değil.
Hepinize hayırlı akşamlar uzun bir aradan sonra yine geldim foruma işler güçler nedeni ile gelemedim. Çok sevdiğim Aurisimde aynı dertten bende muzdaribim. Aracımı sıfır almama rağmen ön kaput ve tamponda yer yer boya kalkması var kesinlikle yıkamadan değil fırça vurmadık hiç bana kalitesiz boya gibi geldi canım sıkılmıyor değil tabi ama Allah kaza bela vermesin cümlemize
Maalesef Toyota her işte iyi ama bu boya ve kaporta zayıflığı kabul ettiğimiz bir eksisi çürümüyor fakat çok zayıf niyedir bilmem ae101 kasa vardı 13 yıl bindik ön kaputa o kadar çok rötuş yaptıkkı en son dalmaçyalı gibi oldu hiç kazası olyan arbanın ön kaputunu boyatmak zorunda kaldık .Şimdi 2005 Corolla var ilk aldığımda baya bir rötuş yaptım geçen baktım ge rötuş vakti gelmiş

e ne yapcan mecburrrrr
Şeffaf folyoyu kesinlikle tavsiye ederim.Bizim şirketin camrysinde çok çok faydasını gördüö görmeye devam ediyorum
Şeffaf folyo dediğiniz bu arabanın önkaputunu taşlardan korumak için yapılan şeffaf koruyucu mudur?Tamponlara bu işlem yapılıyor mu?
Su cevreci boya olayi alamanlari da vurmus sanirim.Donanimhaberdeki yeni leon konusunda okudugum kadari ile herkes boyadan sikayetci.. Golf 7 sıkıntilar problemler konusunda da boyadan sikayetci olanlari okudum..
Yeni dunya duzeni
Bu boyanın yumuşak olmasının sebebi ufak yamulmalarda vakum yapılırken boya gerekmemesi için olabilirmi ?