0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2010 yılında ehliyet kursuna yazılıp tek seferde almıştım ehliyetimi,o güne kadar direksiyon başına geçmemiştim.Vites değiştirmesini bile bilmezdim.Aradan 3 sene geçti,1 ay kadar önce ilk arabamı aldım 96 corolla.3 senede hiç araba kullanmadım bildiklerimi de unutmuşum.Her neyse sanayici arkadaşımla baya bir direksiyon çalıştık,ilk haftanın sonunda şehir içine inmeye başladım.İftar saatlerinde bile kullanıyordum...Dün bir kaza geçti başımdan.Ben yolumla ilerlerken bir ford transin benle aynı anda yola çıktı.Benden önce çıksa sorun değil lak diye çıkardı burnunu.Kaldırıma zaten sıfır gidiyorum manevra yapamadım 2 ihtimal ya önümden çıkana vuracağım ya frene basacağım.Bende mecbur asıldım frene.Arkadan da bir araba bana güm...Araba da ailem vardı,önce onlara baktım bir şey yok.Trafikte başladım tartışmaya,dedim polis çağıralım...Kazayı izleyenler iki tarafa da ceza kesilir aranızda halledin dedi.Benim sinirleim iyice gerildi her yerle tartışıyorum o arada çarpan da bastı gitti plakayı da alamadım hasar bana kaldı...Aslında arkadan vuranın da suçu yoktu,öndeki transitçi bir anda sıkıştırınca olan arkadakiyle bana oldu,transitçi de bastı gitti.Daha ilk kazam ve suçsuzken suçlu konuma geldim...Salaklığıma yanıyorum dünden beri,sadece paylaşmak içimi rahatlatmak istedim konu yeri yanlışsa affola...
Hasarım toplamda 500 ytl,kredi kartı taksidi ile halledeceğim.Arkadan çarpanın ön tampom,farlar komple dağıldı içine göçtü resmen ön tamponu toyota harbiden sağlammış...Ailem yanımda şoka girince tek başıma bir oraya koştur bir buraya tek başıma olsam bende o transitçiyi dağıtacaktım ama aile yanımda işte...
Dün bir kaza geçti başımdan.Ben yolumla ilerlerken bir ford transin benle aynı anda yola çıktı.Benden önce çıksa sorun değil lak diye çıkardı burnunu.Kaldırıma zaten sıfır gidiyorum manevra yapamadım 2 ihtimal ya önümden çıkana vuracağım ya frene basacağım.Bende mecbur asıldım frene.Arkadan da bir araba bana güm...
Dün ben bir alışveriş merkezine gittim aracı park edicek yer ararken baktım vatandaşın biri çıkıcak bende bekleyip dörtlüleri yaktım yanımdan bir araç ileri doğru gitti benim beklediğim araba çıktı ileri doğru giden araba geldi benim beklediğim yere park etti üşenmedim adamın arabasına yanaştım camı açtım adamın yaşı en az 50 abi dedim dörtlüler yanıyor on dakikadır bekledim hiç oldumu yaptığın valla görmedim dedi ee görmedin napim dövimmi sövimmi yoksa yine çıkacak bir arabayımı bekleyim? Adam özür dilemedi kusura bakma demedi tamam ben arabamı alayım sen gel demedi çıktı gitti. Ama bunlar ne yazıkki bitmez sabır...
Geçmiş olsun .. Eğer arkadan tam ortadan çarpmamış ise suçlu sen sayılıyorsun , benim de başıma geldi böyle bir olay , arkadan sol tarafa vurdu suçlu beni buldular.
O nasıl oluyor anlamadım. Muhakkak başka bir şey vardır. Eğer anlattığınız gibiyse kesin başka bir durum söz konusu. Ya da "düşünmek istemiyorum ama" taraflı bir rapor var ortada.
yok abi başka hiçbir durum yok , olay bu sadece. ben 40 km hızla ilerlerken arkadan lak diye geçirdi , tam vuracağı sıra sola kırdı sol arka çamurluk ve bagaj kapağının altı darbe aldı.
Arkadan vuran Dunyanin heryerinde sucludur. Siz niye ustunuze alindiniz? Gecmis olsun, Allah beterinden korusun...Size de gecmis olsun Abdullah bey. Ben olsam hic usenmeden pastiklerini indirirdim. Bayram promosyonu hemde 80% indirim