0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaslar iyi geceler. Araci muayeneye soktum. Herseyden gecti. Sol park lambasi yanmiyor diye muayeneden gecemedim. Hemen gittim. 2 liralik lamba alip taktim. Yeniden muayeneye soktum. Sonunda gecti muayeneden...Simdi sorum: park lambasinin on sol park lambasinin yanmamasi nasil agir kusur oluyor anlamis değilim. Anlayan varsa bir anlativersin.
sis fari olmayan arac muayeneden gecer ama sis fari calismayan gecemezcamurluk-ayna sinyali olmayan gecer ama calismayan gecemez.arka tavan fren olmayan gecer calismayan gecemez.nasil bir celiski.?
Tamam da neden? Mantik ne iste?
sis fari olmayan arac muayeneden gecer ama sis fari calismayan gecemez
Gayet normal degil mi? Yanmayan bir farin gecmemesi. Egzos muaynesinden catir catir duman atan her arac gecse olur mu, olmaz. Xenon farda durum biraz daha farkli mesela ilk once mercek dediler daha sonra mercek+yikama+otomatik ayarlayici denildi, bu durum kadar karisik degil sizin ki, bence olmasi gereken olmus. Neticede muayene bunlar icin var.
sis farı çalışmayan araçla
her muayene istasyonu değişik icat çıkartır arkadaşın birinin aracında sağ park yanmıyor diye kaldı diğer bir araçta hiç tutmayan el freniyle geçti benimkinede arka stopların dördüde hem fren hem park yanıyor vizede fren lambaları fazla diye hafif kusur yazıldı
Sis farını koyarlar ama gündüz yaksan ceza , gece aşırı karanlık bir yolda yaksan yine ceza.. bende buna anlam veremiyorum
Adı üstünde park lambası. yol kenarına park ettiğinizde farlarınızı açık mı bırakırsınız?Diyelim ki gidiş yönüne göre sağa park ettiniz ve park lambalarınızı açık bıraktınız gece vakti ve sol park lambanız yanmıyor. Karanlıkta yanmayan bir taraf yüzünden aracın sol tarafının orda olup olmayacağı ne malum? Tehlike oluşturabilir mi? Siz tek farlada yolculuk yapabilirsiniz ama neden patlayanı değiştiriyorsunuz?hem yolu görmek hemde fark edilmek için. Yani güvenlik.AE101 kasaların bazı modellerinde öyledir zaten. 3.Stop lambası da yoktur.:-)biliyorum orjinalde 93 94 modeller orjinali öyleBir yerde de maksat reçeteyi boş göndermemek. Adı üstünde sis farı. Gereksiz yere yakılan sis farlarına yazılan ceza açıkçası çok hoşuma gidiyor. Keşke arka sisleri de yakanlara da bir makbuz iliştirseler..Hele arkayı iki sis yapıp dolaşanlara 2 katı..