Gönderen Konu: Uygun navigasyon seçimi  (Okunma sayısı 2011 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 35 ECC 97
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '08
  • 116 kere teşekkür etti
  • 86 kere teşekkür edildi
Uygun navigasyon seçimi
« : Ağustos 05, 2013, 22:49:50 »
Gerek türkiyedeki tabelaların yetersizliği gerek yollardaki karışıklıklardan dolayı  navigasyon ihtiyacımız var.navigayon genel olarak kullanımı kolay , aynı zamanda aracın önüne koyduğumuz zaman film izlenebilecek bir navigasyon olmalı  biraz önce internette navigasyonlara bakarken sonuçların içerisinde aşağıdaki navigasyonlar dikkatimi çekti

Yalnız piranha navigasyon olarak geçiyor tamam özellikleri güzel ama şunu merak ediyoruz navigasyon olarak kullanımı navigasyonu aratırmı yoksa navigasyon ihtiyacımızı karşılarmı ?

Yada şuan kendinizin kullandığı ve bize önerebileceğiniz bir navigasyon varmı ? Fiyat olarak belirli bir aralık yok
Birde şok taki navigasyon hakkında bir fikriniz varmı ?

şimdiden fikirleriniz için hepinize teşekkür ederim :)

1

http://www.kliksa.com/urun/piranha-business-tab-7-0-tablet/980000028?ref=akakce&v=1.25.7

2

http://www.sokmarket.com.tr/wp-content/uploads/2013/07/sok_insert_31Temmuz_new.pdf

Toyota Club Türkiye

Uygun navigasyon seçimi
« : Ağustos 05, 2013, 22:49:50 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
Ynt: Uygun navigasyon seçimi
« Yanıtla #1 : Ağustos 05, 2013, 23:20:35 »
Valla ben harward kullaniyorum memnunum benim amacim navigasyon almakti ama navigasyon programi sd kartta olacak sekilde bunu almis babam baya ucuza  kacak olarak guncelliyorum haritayi . nv430modeli
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Ağustos 05, 2013, 23:27:12 »
Soktaki navigasyonu tavsiye etmem servis agi destegi iyi degildir azda olsa bilindik marka al mesela goldmaster gibi ( yani buda cok guzel navigasyon degil ama yani iste servis agi filan). Piranha marlasina sicak bakmiyorum her ne kadar double teypbini almak istesemde :) Almaya karar verdigin zaman mutlaka forumlari arastir sorunlari neler filan.
Ya sende htc telefon yokmuydu onu navigasyon olarak kullan arac sarj aleti al veya yap ve kullan :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 35 ECC 97
  • 116 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Ağustos 05, 2013, 23:51:16 »
Soktaki navigasyonu tavsiye etmem servis agi destegi iyi degildir azda olsa bilindik marka al mesela goldmaster gibi ( yani buda cok guzel navigasyon degil ama yani iste servis agi filan). Piranha marlasina sicak bakmiyorum her ne kadar double teypbini almak istesemde :) Almaya karar verdigin zaman mutlaka forumlari arastir sorunlari neler filan.
Ya sende htc telefon yokmuydu onu navigasyon olarak kullan arac sarj aleti al veya yap ve kullan :)

ya o iyide bu ekranı elimle ben ilerletmek zorunda kalıyorum birde internet gidiyor ona :D ek yol seçemiyorum yada paralı yollardan kaç gibi seçenekler yok :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Ağustos 05, 2013, 23:53:07 »
ya o iyide bu ekranı elimle ben ilerletmek zorunda kalıyorum birde internet gidiyor ona :D ek yol seçemiyorum yada paralı yollardan kaç gibi seçenekler yok :D
Ooo emre android de yenisin :D igo yukle ona yaz google amcaya android igo ;) Hem internet kullanmiyor onda

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '15
  • 11 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ağustos 06, 2013, 00:00:20 »
Bendeki navitech daha alalı iki hafta olmadı şimdilik bi şikayetim yok ama made in prc sonuçta 1000 tl de para verdim bi sorun çıkartacak diye korkmuyorum desem yalan olur valla
Corolla 2011 comfort extra fume vw passat 2016

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 35 ECC 97
  • 116 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Ağustos 06, 2013, 00:19:08 »
Ooo emre android de yenisin :D igo yukle ona yaz google amcaya android igo ;) Hem internet kullanmiyor onda

Google playdada var bu tarz şeyler ben verimsiz çıkar diye indirmek istemedim :D sen uyar dersen deniyim :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 35 ECC 97
  • 116 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Ağustos 06, 2013, 00:20:43 »
Bendeki navitech daha alalı iki hafta olmadı şimdilik bir şikayetim yok ama made in prc sonuçta 1000 tl de para verdim bir sorun çıkartacak diye korkmuyorum desem yalan olur valla

Abi sanırım seninki orjinal cd ile değişti biz cama takmak için bakıyoruz daha çok.Garantisi yok mu seninkinin ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Ağustos 06, 2013, 00:20:44 »
Google playdada var bu tarz şeyler ben verimsiz çıkar diye indirmek istemedim :D sen uyar dersen deniyim :D
Google playde yok igo normal web den bulacaksin ;) hatta ben sana konusunu atim :) whatsapp tan. Tabiki uyar begenmezsen navigasyon al begenirsen bedava :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 35 ECC 97
  • 116 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Ağustos 06, 2013, 00:21:37 »
Google playde yok igo normal web den bulacaksin ;) hatta ben sana konusunu atim :) whatsapp tan. Tabiki uyar begenmezsen navigasyon al begenirsen bedava :D

internet az kaldı whatsappta sen atınca bakıyım :D kusura bakma sanada hızlı cevap yazamıyorum :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Ağustos 06, 2013, 00:22:21 »
internet az kaldı whatsappta sen atınca bakıyım :D kusura bakma sanada hızlı cevap yazamıyorum :)
onemli degil hee internet lazim 100mb geciyor :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '20
  • 13 kere teşekkür etti
  • 136 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Ağustos 06, 2013, 00:23:59 »
http://www.navitech.com.tr/products.asp?id=48&pid=469  Ben bunu kullanıyorum alalı 1 buçuk yıl falan oldu ve çok memnunum hala. O zamanlar 250 liraya falan almıştım, en üst modeli buydu. Teknoloji sonuçta sürekli gelişiyor, şimdi yeni çıkan daha gelişmiş, sesli komut özellikli modelleri olanlar yine o fiyatlara. Ömür boyu ücretsiz güncellemesi de var. Benim cihaz 3 ayda bir güncelleniyor. Navitech modellerine bakmanı öneririm. İstediğin özelliklere sahip olanını bulursun elbet. Servis ağı açısından en iyilerdendir kesinlikle. Üzerine sert bi cisim baskı yapmıştı torpido gözünde ve ekranında çizgi oluşmuştu bir süre önce. Servise vermiştim 1 hafta dolmadan ekranını değişip geri vermişlerdi. Daha önce teybini de kullanmıştım navitechin. Bence emsali markalar arasında en iyisi. (piranha, goldmaster vs...)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 35 ECC 97
  • 116 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Ağustos 06, 2013, 00:30:50 »
http://www.navitech.com.tr/products.asp?id=48&pid=469  Ben bunu kullanıyorum alalı 1 buçuk yıl falan oldu ve çok memnunum hala. O zamanlar 250 liraya falan almıştım, en üst modeli buydu. Teknoloji sonuçta sürekli gelişiyor, şimdi yeni çıkan daha gelişmiş, sesli komut özellikli modelleri olanlar yine o fiyatlara. Ömür boyu ücretsiz güncellemesi de var. Benim cihaz 3 ayda bir güncelleniyor. Navitech modellerine bakmanı öneririm. İstediğin özelliklere sahip olanını bulursun elbet. Servis ağı açısından en iyilerdendir kesinlikle. Üzerine sert bir cisim baskı yapmıştı torpido gözünde ve ekranında çizgi oluşmuştu bir süre önce. Servise vermiştim 1 hafta dolmadan ekranını değişip geri vermişlerdi. Daha önce teybini de kullanmıştım navitechin. Bence emsali markalar arasında en iyisi. (piranha, goldmaster vs...)

Abi teşekkür ederim vakit ayırıp yazmışsın :) ilkenin dediğini deniyim memnun kalmassam bir araştırıyım navitech i de :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 35 ECC 97
  • 116 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Ağustos 06, 2013, 12:45:42 »
Piranha hakkında bir bilgisi olan varmı ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
« Yanıtla #14 : Ağustos 06, 2013, 13:34:08 »
Piranha hakkında bir bilgisi olan varmı ?
Tabletin bir ust modelini bir arkadasim kullandi memnun degil bir kere tablet aldiginda ondada navigasyon internet uzerinden calisiyir onada igo yuklemen gerekiyor :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 35 ECC 97
  • 116 kere teşekkür etti
« Yanıtla #15 : Ağustos 06, 2013, 22:06:19 »
bize yaramaz o zaman :D