0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Soktaki navigasyonu tavsiye etmem servis agi destegi iyi degildir azda olsa bilindik marka al mesela goldmaster gibi ( yani buda cok guzel navigasyon degil ama yani iste servis agi filan). Piranha marlasina sicak bakmiyorum her ne kadar double teypbini almak istesemde Almaya karar verdigin zaman mutlaka forumlari arastir sorunlari neler filan. Ya sende htc telefon yokmuydu onu navigasyon olarak kullan arac sarj aleti al veya yap ve kullan
ya o iyide bu ekranı elimle ben ilerletmek zorunda kalıyorum birde internet gidiyor ona ek yol seçemiyorum yada paralı yollardan kaç gibi seçenekler yok
Ooo emre android de yenisin igo yukle ona yaz google amcaya android igo Hem internet kullanmiyor onda
Bendeki navitech daha alalı iki hafta olmadı şimdilik bir şikayetim yok ama made in prc sonuçta 1000 tl de para verdim bir sorun çıkartacak diye korkmuyorum desem yalan olur valla
Google playdada var bu tarz şeyler ben verimsiz çıkar diye indirmek istemedim sen uyar dersen deniyim
Google playde yok igo normal web den bulacaksin hatta ben sana konusunu atim whatsapp tan. Tabiki uyar begenmezsen navigasyon al begenirsen bedava
internet az kaldı whatsappta sen atınca bakıyım kusura bakma sanada hızlı cevap yazamıyorum
http://www.navitech.com.tr/products.asp?id=48&pid=469 Ben bunu kullanıyorum alalı 1 buçuk yıl falan oldu ve çok memnunum hala. O zamanlar 250 liraya falan almıştım, en üst modeli buydu. Teknoloji sonuçta sürekli gelişiyor, şimdi yeni çıkan daha gelişmiş, sesli komut özellikli modelleri olanlar yine o fiyatlara. Ömür boyu ücretsiz güncellemesi de var. Benim cihaz 3 ayda bir güncelleniyor. Navitech modellerine bakmanı öneririm. İstediğin özelliklere sahip olanını bulursun elbet. Servis ağı açısından en iyilerdendir kesinlikle. Üzerine sert bir cisim baskı yapmıştı torpido gözünde ve ekranında çizgi oluşmuştu bir süre önce. Servise vermiştim 1 hafta dolmadan ekranını değişip geri vermişlerdi. Daha önce teybini de kullanmıştım navitechin. Bence emsali markalar arasında en iyisi. (piranha, goldmaster vs...)
Piranha hakkında bir bilgisi olan varmı ?