selam arkadaşlar 99 corolla luna aracımın teybini söküp yerine sd ve usb çalar takmak istiyorum nasıl söküp takabilirim? ve ayrıca aracıma park sensörü takacam yardım edebilirmisiniz teşekkurler
Siz bu işlerden anlar mısınız?
teyp in altında havalandırmayı tornavida ile çıkarın oradan teypin altına doğru bakın iki tane civadası var onları sökün sonra teypin olduğu yeri kendinize doğru çekin yere paralel şekilde rahatlıkla çıkarabilirsiniz. kolay gelsin..
teyp in altında havalandırmayı tornavida ile çıkarın oradan teypin altına doğru bakın iki tane civadası var onları sökün sonra teypin olduğu yeri kendinize doğru çekin yere paralel şekilde rahatlıkla çıkarabilirsiniz. kolay gelsin..
üstadım teybın altında 2 tane var hangisini çıkartacam peki sagdakımı soldakımı ?
ilk burayı çıkarın sonra civataları sökebilirsiniz

eyvallah kardeşim allah razı olsun
üstadım dediğin yerleri söktüm içeride 2 tane vida vardı onları sökmek ıcın lokma yı uzattım çıkartırken lokma araya düştü çıkartamadım şimdi orta konsolu tamamen sökmem gerekıyor bana yardım edermısın orta konsolu nasıl sokebılırım o klima tuşlarının oldugu yeri sökmek için yardım lütfen
Çıkarmak istersen kalorifer düğmeleri sök orada yıldız civataları çıkar küllüğü çıkar sonra aşağıdan küllüğün oradan sağa sola ceke ceke kastırara kastıra cıkıyor ama çok dikkat edin tırnaklara (biz bir kere çıkardık bir daha çıkarmayız ) ..başka yerde civatası yok .
Çıkarmak istersen kalorifer düğmeleri sök orada yıldız civataları çıkar küllüğü çıkar sonra aşağıdan küllüğün oradan sağa sola ceke ceke kastırara kastıra cıkıyor ama çok dikkat edin tırnaklara (biz bir kere çıkardık bir daha çıkarmayız ) ..başka yerde civatası yok .

bunları yaptıktan sonra oradakı orta konsal çıkıyor tamamem degılmı kardes
kardeş fotodakı yerı çıkarmak ıstıyorum tesekkurler
2 koltugun arasındakı vıtes kolununda oldugu bölgeyıde sokmek temızlemek ıstıyorum
dediğim işlemi yaptıktan sonra size gerekli alan çıkacaktır o cerceve çıkıyor çekmece zaten cerceve dahil çıkıyor .
çerceve çıktıktan sonrada orta konsol civataları görebilirsiniz ama gerek yok sökmeye