0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ne düzenlemesi yapılacak? Yeni trafik yasası mı çıkacak? Yeni trafik polisleri mi üretilecek? Bir yandan kentsel dönüşüm diye memleketin yarısını yıkıp yeni baştan yapacaksınız, diğer yandan betonyerler, hafriyat kamyonları filan şehir içinde dolaşmasın diyeceksiniz, bunlar birbiriyle çelişiyor. Adam gibi dolaşsınlar derseniz, ben de size neden diye sorarım. Denetim yok, eğitim yok, ceza yok, günde bir sefer fazla yapsa bir seferlik fazla para kazanacak adam. Neden kurallara uysun?
Bütün bu müeyyideler muhakkak yapılıyordur ancak muhataba göre değişiklik gösteriyor sanırım
bir sefer fazla yapacak diye benim hayatımı tehlikeye mi atacak?
Sakin, sorun yok...
bu nasıl bir mantıktır? bir sefer fazla yapacak diye benim hayatımı tehlikeye mi atacak?
Çamurlu, tozlu ortamdan yük çıkartan kamyonların şantiye giriş/çıkışında bulunan ilaçlı su havuzunda temizlezlenip geçtikten sonra trafiğe çıkmaları gerekmektedir, aynı zamanda yüklü veya yüksüz, damperlerinin üzeri herdaim branda ile örtülü olması gerekmektedir.Tabii bizim ülkemizde değil...
Haklısınız. Sakin olmak güzeldir, severim. Bu da yetmez, mizah zor iştir, mizaha kalkışanların hedef kitleyi iyi analiz etmesi gerekir.
İnce mesajlardan ziyade, daha yapıcı ve sakin olmanızı dilerim. Bu şekilde herkesin mutlu olacağından eminim. İyi forumlar.
Bunun üzerine söz söylemeye gerek yok. Herkesin analitik kabiliyeti yeteri kadar vardır. "Sorunun değil, çözümün parçası olmalıyız"
+1Arkadaşlar otomobil muhabbeti yapacağımız yerde,başka muhabbetler ve gerginlik neden oluyor anlamış değilim.Ben uzun süredir az sayıda yoruma katılıyorum sadece okumayı tercih ediyorum. Çünkü karşıdaki herkes yazılanı farklı algılıyor.. Benim bu forumdaki tek amacım Paylaşmak,öğrenmek ve öğretmek.. Eğer başarabilirsek ne mutlu...Saygılar,Sevgiler, Herkese iyi Bayramlar...
Hocam hiç çekinmeyin, mesajlarınızı toplumsal ahlak kuralları içerisinde kimseyi rencide etmeden yazdığınız sürece problem olmaz. Olursa bir link kadar yakındayız İyi bayramlar şimdiden.