Gönderen Konu: Orjinal jant o paraya değer mi?  (Okunma sayısı 1458 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 21000
  • Model Yılı: '15
  • 17 kere teşekkür etti
  • 40 kere teşekkür edildi
Orjinal jant o paraya değer mi?
« : Ağustos 04, 2013, 23:44:12 »
Yaris aracıma jant almak istiyorum fakat çok kararsızım, orjinal ebadını değiştirmek istemiyorum, 15" podium antrasit jantlar çok hoşuma gidiyor fakat fiyat olarak piyasadaki kormetal, cms gibi marka jantlardan 500tl kadar daha pahalı... o kadar paraya sizce değer mi? Çok kararsız kaldım...

Toyota Club Türkiye

Orjinal jant o paraya değer mi?
« : Ağustos 04, 2013, 23:44:12 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 415 kere teşekkür edildi
Ynt: Orjinal jant o paraya değer mi?
« Yanıtla #1 : Ağustos 04, 2013, 23:47:30 »
Yaris aracıma jant almak istiyorum fakat çok kararsızım, orjinal ebadını değiştirmek istemiyorum, 15" podium antrasit jantlar çok hoşuma gidiyor fakat fiyat olarak piyasadaki kormetal, cms gibi marka jantlardan 500tl kadar daha pahalı... o kadar paraya sizce değer mi? Çok kararsız kaldım...
Orjinal jantlar her zaman daha sağlam olurlar piyasadaki jantlara göre.Değer mi derseniz bence değer çünkü aracın yerle temasını 4 tane janttan başka bir şey sağlamıyor.En ufak bir sıkıntıda 500 liradan çok daha fazla şeylere sebep olabilir.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 21000
  • Model Yılı: '15
  • 17 kere teşekkür etti
  • 40 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ağustos 05, 2013, 00:00:54 »
Peki sizce indirime girme şansı var mıdır? Birde şöyle bir saçmalık var ki, yeni corolla nın 16" jant fiyatı yaris in 15" yant fiyatından 200tl daha ucuz...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 415 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ağustos 05, 2013, 00:06:07 »
Peki sizce indirime girme şansı var mıdır? Birde şöyle bir saçmalık var ki, yeni corolla nın 16" jant fiyatı yaris in 15" yant fiyatından 200tl daha ucuz...
Sanmıyorum açıkçası ama belki yılbaşına doğru olabilir olursa eğer.Fiyat konusu ise biraz satış politikası açıkçası.Yani jantı satabilmek için ya fiyatı uygun tutacak yada jantın mevcut olduğu donanım ile olmayan donanım arasındaki fiyat farkı fazla olacak.Mesela bir çok kişi 0 km alırken eğer donanımda alaşımlı jant yoksa fark ödeyip alaşımlı jant istiyor.Böyle olunca jantın fiyatı biraz daha değişiyor.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......