Gönderen Konu: Corolla ses sistemi  (Okunma sayısı 1242 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
Corolla ses sistemi
« : Ağustos 04, 2013, 18:25:57 »
Merhaba toyotaclub konuya girmeden önce ramazan bayramınızı kutlar sağlık sıhhat dilerim hepinize.
Benm 95 toyota corolla'm var ve arabamı cok seviyorum. Taa ilk günden beri ses sistemlerine hiç ellenmemiş (belki 1-2tane hoparlöre dokunulmus olabilr) bir arabadır ve ben biraz ses istiyorum arabada çünkü çok vakit geçiriyorum onla :D
Bütcem 1000TL-1200TL arasında (Şu anda yok ama harciyabilceyim max. miktar :D )
Sesi fazla cıksın bass ıda olsun. Yalnız ses çok cıkarken ne ses bass ı nede bass sesi boğsun ses gür çıktığı gibi bass da tok vursun yoldan vurunca 3.kattakiler hissetsin istyiorum. Toyota nın ruhuna aykırı demeyin ben sadece istiyorum boyle olmasını oyle müzik dinlemicem ses sisteminin sınırlarını çizdim sadece :D söylediğim gibi anfiye katalizöre herşeyi almaya razıyım he bu arada arabam benzinli bu yüzden subwoofer bagaja koyma şansım var o yüzden kutulu subwoofer markaları yazabilrsiniz. Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum ve yardımların gelmesini ümid ediyorum iyi forumlarrrr

Toyota Club Türkiye

Corolla ses sistemi
« : Ağustos 04, 2013, 18:25:57 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: Corolla ses sistemi
« Yanıtla #1 : Ağustos 04, 2013, 18:38:43 »
Toyotanın ruhu bir tarafa, beklentiniz trafik yönetmeliğine de aykırı.  :DUR:

Umarım bu forumda yasa dışı bir davranışa yardımcı olmak isteyen hiç kimse yoktur. :islik:

İyisi mi siz müzik ihtiyacınızı araba dışında giderin, arabanın içindeyken bütün melekelerinizi araca ve trafiğe yöneltin. :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #2 : Ağustos 04, 2013, 18:41:39 »
Şu an beni üzdünüz ya...
Ben öyle birşey istemedim istediysemde yanlış olmus. Ben sadece güçlü olsun istiyorum yoksa açıp zangır zangır dinlemicem :D
Bufferıda da 3.kattaki duysun derken gücünü anlatmak istedim yoksa benim plakayı titretsin o sesi duyim yeter. Yorumunuz için teşekkürler :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ağustos 04, 2013, 19:10:21 »
Plakalar titrerken 95 Corolla'nızın başka yerleri de titreyecektir mutlaka. Hayalinizdeki müzik tesisatına kavuştuktan sonraki adımda kapı içi kaplamalar, göğüsteki alet edevat, bir de stepne müzikle titreşiyor şikayeti ile gelmeyesiniz? :hurra:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #4 : Ağustos 04, 2013, 21:23:26 »
 :D :D :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Anlık
    • FaceBooK..
  • Kilometre: 103000
  • 15 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ağustos 04, 2013, 22:49:46 »
Sana tavsiyem yapma derim ben corollayı yeni aldım 2 ay oldu bundan önceki aracım megane 2 idi onun ses sistemi corolladan kat kat kötü :)

ben ses sistemi yaptım megan'a yaptıklarım

4 adet 600 waatlık pioneer 6994s
 1 çift ön kapı için mid takımı sound solutions
 mono amfi 3600 waat Qline marka 12000.1 serisi
boshman sterio amfi 1600 waat lk
kicker comp 38 cm 120 litre kabinli
pioneer ts 20 tweetr lar

pioneer 2300 ub teyp orjinal

belki unuttuklarımda vardır
bunlarla megan'ı zıplatıyordum zamanla kapı içlerinden ses bagaj, plakalar,tavan,ön konsol,mazot kapağı artık uçuyordu çıkan cızırtı sesleride cabası  yolda ver sesi 5 6 7 katta oturanlar rahatlıkla hissediyordu oturduğu koltuk titriyordu diyebilirim çok sağlam yapmştm 3 bin tl gibi bi param gitti ama sonunda ne oldu SIKILDIM :) ve aracı satarken hepsini söktüm corolla aldığımda elimdekileri satım oem cihaz aldım navigasyonlu vs vs 8. inç ekranlı ama megan'a yaptırdığım için pişman oldum açıkcası.

yaptırma derim pişman olacaksın hoperlörleri değiştir güzel bi teyp al tamamdır... başımdan geçtiği için tavsiye etmiyorum :))
01 AF 827 Ellerinizden ÖpeR :))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #6 : Ağustos 05, 2013, 00:22:15 »
Bende birkaç araştırmadan sonra bi teyp 4tane orta yollu hoparlörle işi bağlamaya karar verdim :D yorumun için teşekkür ederim