Gönderen Konu: 2011 corolla kalitesiz gibi.  (Okunma sayısı 3934 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • toyota
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
2011 corolla kalitesiz gibi.
« : Ağustos 04, 2013, 18:05:48 »
başta herkese merhaba. beyler  2008 opel astramı sattım 2011 model corolla aldım hiç ısınamadım sanki heran dağalacakmış hissi, basit bir direksiyon  hafif ve düşük kalite malzeme . mesela astra bana göre en iyi  corolladan 5 kat daha iyidi . sağlam bi malzeme olduğunu anlıyordun insana güven veriyordu ağırlığıyla ama nedense bu japon arabası çok basit geldi bana pişman oldumadımda değil.  41 bin tl verdiğime içim gitti ne  yalan söylüyüm.

Toyota Club Türkiye

2011 corolla kalitesiz gibi.
« : Ağustos 04, 2013, 18:05:48 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Verso
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: 2011 corolla kalitesiz gibi.
« Yanıtla #1 : Ağustos 04, 2013, 18:16:14 »
Alman arabalarının içi gerçekten çok güzel,kapılarının ağırlığı,arabada kullanılan malzeme kalitesi, hepsi süper.şimdiye kadar hiçbir japon arabası bu kaliteyi yakalayamadı,2006 sonrasında çıkan yeni kasalarda gerçekten toyota seviyeyi çok düşürdü.bende sırayla 1998 corolla gli,2005 model corolla hb,2008 corolla dizel elegant ve en son2011 verso dizel vardı,bu arabaların içinde malzeme kalitesi ve motor performansını unutamadığım tek araba 2005 model corollam dı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • toyota
« Yanıtla #2 : Ağustos 04, 2013, 18:42:38 »
ahmet bey mesala ben corollanın asla 41 bin tl yi hakkettiğini düşünmüyorum. hiç doğru düzgün bir sistem yok. mesala en düşük alman arabası opele biniyorum resmen arabadan kalite vışkırıyor iğneden ipliğe adamlar herşeyi düşünmüşler ısıtmalı ayna 10 airbag aklınıza gelen bütün sistemi düşünmüşler . almanlar araba konusunda gerçekten ustalar zaten araba almanın işidir. ben ilk defa japon arabası corollayı aldım pişman oldum inanın senelerce kaliteli alman arabalarına alıştım gittik arkadaşı dinledim corolla aldım. yani bu bir gerçek en ucuz alman arabası en iyi japon arabasının üstünden atlar. millet toyota toyota diyince bende bi şey sandım hiç övülecek araba değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ağustos 04, 2013, 18:49:24 »
Peki şimdi Astra'yı neden sattınız? :) Ya da almadan önce Corolla'yı test etmediniz mi?
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • toyota
« Yanıtla #4 : Ağustos 04, 2013, 18:52:43 »
başta herkese merhaba. beyler  2008 opel astramı sattım 2011 model corolla aldım hiç ısınamadım sanki heran dağalacakmış hissi, basit bir direksiyon  hafif ve düşük kalite malzeme . mesela astra bana göre en iyi  corolladan 5 kat daha iyidi . sağlam bir malzeme olduğunu anlıyordun insana güven veriyordu ağırlığıyla ama nedense bu japon arabası çok basit geldi bana pişman oldumadımda değil.  41 bin tl verdiğime içim gitti ne  yalan söylüyüm.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 421000
  • Model Yılı: '05
  • 180 kere teşekkür etti
  • 62 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ağustos 04, 2013, 19:01:46 »
:D 
2005 corolla 1.6 hb a/t
2002 corolla 2.0 d4d (Dsport)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ağustos 04, 2013, 19:05:34 »
Osman bey siz galiba çok mutsuzsunuz ve bu mutsuzluğunuzu forumun her tarafına aynı konuyu açarak yaygın şekilde göstereceksiniz. Bizden nasıl bir yardım istediğinizi söylerseniz belki yardım bulabilirsiniz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • corollamı özledim
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '11
  • 10 kere teşekkür etti
  • 39 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ağustos 04, 2013, 19:06:43 »
başta herkese merhaba. beyler  2008 opel astramı sattım 2011 model corolla aldım hiç ısınamadım sanki heran dağalacakmış hissi, basit bir direksiyon  hafif ve düşük kalite malzeme . mesela astra bana göre en iyi  corolladan 5 kat daha iyidi . sağlam bir malzeme olduğunu anlıyordun insana güven veriyordu ağırlığıyla ama nedense bu japon arabası çok basit geldi bana pişman oldumadımda değil.  41 bin tl verdiğime içim gitti ne  yalan söylüyüm.

Opeli neden sattınız?
Chevrolet Cruze 40,000 km 2011

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • toyota
« Yanıtla #8 : Ağustos 04, 2013, 19:13:30 »
astradan çok memnundum 28 bin sattım bir arsa işimvardı oda olmadı iş yattı elimdede 28 bin olunca üstüne 10 15 bin tamamlayım bi araba alıyım dedim. sıfır opel astra alıyım dedim . arkadaş geldi toyota böyle araba güzel şöyle güzel araba dedi. bende 94 yılından beri senelerdir opel kullanıcısıydım  94 vectra , 98 vectra , 2001 omega, 2004 vectra, 2008 astra, kullanıcısıydım. sonra bi arkadaşından corollayı aldık. pişman oldum. affedersiniz attan inip eşşeğe binmiş gibi oldum. yani uzun lafın kısası 1 sene zorla binecem corollaya çünkü hemen satarsam kimse almaz 1 hafta önce alınmış arabayı 1 hafta sonra satınca şüphelenir insanlar  1 sene sonra satacam opel veya vw alacam bir daha japon arabasımı asla aklıma tüküreyimki arkadaşa uydum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB-
  • Kilometre: 22000
  • 13 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Ağustos 04, 2013, 19:20:05 »
Hayırlı olsun aracınız Allah kaza bela vermesin, dağılmaz korkmayın ben daha yolda dağılan corolla görmedim, 2011 dizel mi benzinli mi aracınız, dizelse belki yağ da yakıyor olabilir onu da takip edin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • toyota
« Yanıtla #10 : Ağustos 04, 2013, 19:20:06 »
astradan çok memnundum 28 bin sattım bir arsa işimvardı oda olmadı iş yattı elimdede 28 bin olunca üstüne 10 15 bin tamamlayım bir araba alıyım dedim. sıfır opel astra alıyım dedim . arkadaş geldi toyota böyle araba güzel şöyle güzel araba dedi. bende 94 yılından beri senelerdir opel kullanıcısıydım  94 vectra , 98 vectra , 2001 omega, 2004 vectra, 2008 astra, kullanıcısıydım. sonra bir arkadaşından corollayı aldık. pişman oldum. affedersiniz attan inip eşşeğe binmiş gibi oldum. yani uzun lafın kısası 1 sene zorla binecem corollaya çünkü hemen satarsam kimse almaz 1 hafta önce alınmış arabayı 1 hafta sonra satınca şüphelenir insanlar  1 sene sonra satacam opel veya vw alacam bir daha japon arabasımı asla aklıma tüküreyimki arkadaşa uydum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • toyota
« Yanıtla #11 : Ağustos 04, 2013, 19:28:06 »
timuçin bey saolun dizel.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Ağustos 04, 2013, 19:40:56 »
hmm...
peki bizden ne bekliyorsunuz..?
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • 128 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Ağustos 04, 2013, 19:44:29 »
hmm...
e akıl var mantık var...
sırf arkadaş tavsiyesiyle hiç tanımadığım bilmediğim bir aracı alsam, sonra da kötü çıksa, ben gene tükürebilecek bir akıl bulduğuma şükrederdim...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • toyota
« Yanıtla #14 : Ağustos 04, 2013, 19:47:14 »
ben sizden bir şey beklemyorum beyfendi. sadece japon arabasına verilen paranın  yazık olduğunu söylüyorum. başımdan geçtiği için anlatayıyorum. yani bi alman arabasıyla japon arabasını kıyas edilmiyeceğini söylüyorum. en düşük alman arabası volksvagenle japonların en iyi markası toyotayla kıyaslamaya bakın şu videoyu izleyin ve benim gibi paranızı sokaklara atmayın:(Jetta versus Corolla Chico Volkswagen)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Toyosundan uzakta, harap ve bitap...
  • 25 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Ağustos 04, 2013, 19:47:45 »
Sakın binmeyin. Bu modeller böyle dağılabiliyorlar.
..modifiye, modifiye dediğin nedir ki gülüm, ben senin için stock gezmeyi göze almışım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • toyota
« Yanıtla #16 : Ağustos 04, 2013, 19:50:05 »
bakın bir en düşük alman arabası volksvagenle  japonların en sağlam toyotasını karşılaştırma izleyinde benim gibi paranızı sokağa atmayın:http://www.youtube.com/watch?v=IWzAEPZ760k

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • 128 kere teşekkür etti
« Yanıtla #17 : Ağustos 04, 2013, 19:54:41 »
ben sizden bir şey beklemyorum beyfendi. sadece japon arabasına verilen paranın  yazık olduğunu söylüyorum. başımdan geçtiği için anlatayıyorum. yani bir alman arabasıyla japon arabasını kıyas edilmiyeceğini söylüyorum. en düşük alman arabası volksvagenle japonların en iyi markası toyotayla kıyaslamaya bakın şu videoyu izleyin ve benim gibi paranızı sokaklara atmayın:(Jetta versus Corolla Chico Volkswagen)

o zaman ben de size şöyle söyleyeyim...
buradaki herkes toyota kullanıcısı değil zaten, ya da tıyıtanın en iyi marka olduğunu düşündükleri için burada değiller (mesela ben )...
ama buradaki herkes öyle ya da böyle bu markayı seven insanlar, böyle tepeden inme gelip, heryere aynı içerikli konular açarak ( benim gözümde) karalama çalışması olarak gözükebilecek faaliyetler içinde bulunduğunuz zaman kimseye hiçbirşey anlatamazsınız maalesef...
kötü özelliklerinden bahsetmeyin demiyorum, ama biraz nitelikli bilgi verin ki, gerçek amacınız ne o anlaşılsın...
yoksa sürekli opelim şöyle sağlamdı, alman arabaları şöyle sağlam toyota leş gibi diyerek buradaki insanların tepkisini çekmekten başka birşey yapamazsınız...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 25 kere teşekkür etti
« Yanıtla #18 : Ağustos 04, 2013, 19:55:26 »
Bot musunuz
..modifiye, modifiye dediğin nedir ki gülüm, ben senin için stock gezmeyi göze almışım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 25 kere teşekkür etti
« Yanıtla #19 : Ağustos 04, 2013, 19:57:24 »
Vw en dusuk alman ise opel ne ?