0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yakıt pompası çalışıyor mu(arka koltuk altında sesini duyabilirsiniz), hava emiş de bir problem ya da ekstra bir uygulama var mı Lpg'ye göre ayarlanması için?
Karbüratörlü araç olması gerekiyor bu aracın. Eğer karbüratörlü ise yakıt pompası yoktur bu aracın.
Daha önce başıma geleni sizle paylaşmak istiyorum. Daha önceki sahibi arabayı neredeyse hiç benzinde çalıştırmamış ve hep LPG'de çalıştırmış. Araç karbüratörlü olup sıralı sistem olmayınca da benzine manuel geçirmelisiiniz. Benzinli araç kullanılmadığı için arabayı gazdan benzinliye geçirmek çok zordu. Araç titreme yapıyor, ışıklarda duruyordu. Sebebi ise aslında çok basit benzin kullanılmadığı için tıkanmış ve bu sorunu aracı benzinde kullana kullana çözdüm.Acaba böyle bir sorun olabilir mi?
Yakıt pompası çalışıyor mu ? İlk bakılacak yer burası .Daha sonrasında benzin filitreleri kontrol edilmeli depo içi ve dışı .Birçoğu fabrikasının taktığı duruyor .En önemlisi depoda benzin var mı çok önemli
teşekkürler aynen dediğiniz gibi ışıklarda titreme yapıyor istop ettiği zaman çalışması çok zor oluyor , birde araç otomatik vites ittirmeklede çalışmıyor baya sıkıntılı bir durum , açıkcası benzinde kullanmaya korkuyorum yolda kalıcam diye ama deneyceğim teşekkürler