Gönderen Konu: Araç Çalışmasında 2 dir ortaya çıkan sorun  (Okunma sayısı 1007 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • 3 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
Araç Çalışmasında 2 dir ortaya çıkan sorun
« : Ağustos 03, 2013, 00:07:47 »
İyi geceler cümleten...

Sorunum şu şekilde anlatayım.

Aracımı alalı neredeyse 1 ay kadar olacak(96 corolla).2 defa araba çalışmadı,marş aldı ama çalıştırmadı ve tüp düğmesinin de ışığı yanmadı.Lavato marka tüp var,bir hafta aralıkla 2 defa aynı şeyi yaptı ikisinde de sanayici arkadaşım yanımdaydı Allahtan,aküden bi kabloyla bi yerlerde değdirdi kablonun diğer ucunu bende marş yaptım öyle çalıştırdık.Şuan bi sıkıntı yok ama aynısını yine yapmasından korkuyorum...Arkadaşım oto elektrikten fazla anlamadığı için sadece çalıştırdı sorunu hallettiririz dedi de bi ön bilgim olsun neden yapar onu ben acemiyim biraz benim bi hasar açma ihtimalim var mı ve ortalama ne kadar fiyata halledilir yardımcı olursanız sevinirim...

Toyota Club Türkiye

Araç Çalışmasında 2 dir ortaya çıkan sorun
« : Ağustos 03, 2013, 00:07:47 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Çıkarım senle her yola , Toyota ~ :)
    • Artistik Buz Pateni / Çeliği
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • 19 kere teşekkür etti
  • 47 kere teşekkür edildi
Ynt: Araç Çalışmasında 2 dir ortaya çıkan sorun
« Yanıtla #1 : Ağustos 03, 2013, 02:37:15 »
Benimde başıma geldi ama ben benzin almıştım aldıktan 5 km kadar sonra stop etti bir daha da çalışmadı.. ne yaptıysak olmadı..

Full'den almıştım , ilk ve son artık bu tarz yerlerden almam daha.. Umarım sorununu en kısa zamanda çözersin , ustalar var forumda özel mesaj yoluyla da sorabilirsin.
'    Peugeot RCZ 1.6 Thp 153 PS    '

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B+
  • 3 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ağustos 03, 2013, 11:48:56 »
Benimde başıma geldi ama ben benzin almıştım aldıktan 5 km kadar sonra stop etti bir daha da çalışmadı.. ne yaptıysak olmadı..

Full'den almıştım , ilk ve son artık bu tarz yerlerden almam daha.. Umarım sorununu en kısa zamanda çözersin , ustalar var forumda özel mesaj yoluyla da sorabilirsin.

Yakınttan kayaklanacağını sanmıyorum,tüp düğmesinini ışığı yanmadı ve vana mı açmıyor dedi bir şey dedi arkadaşım...Bi kere çalıştı mı sıkıntı çıkarmıyor,yürüründe filan sıkıntısı yok.Neyse bi oto elektrikçiye gideceğiz artık...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Çıkarım senle her yola , Toyota ~ :)
    • Artistik Buz Pateni / Çeliği
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • 19 kere teşekkür etti
  • 47 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ağustos 03, 2013, 19:35:41 »

Yakınttan kayaklanacağını sanmıyorum,tüp düğmesinini ışığı yanmadı ve vana mı açmıyor dedi bir şey dedi arkadaşım...bir kere çalıştı mı sıkıntı çıkarmıyor,yürüründe filan sıkıntısı yok.Neyse bir oto elektrikçiye gideceğiz artık...

Umarım en kısa zamanda çözülür sorunun , araçlarımız en ufak sorun çıkarsa böyle canımızı sıkıyor işte.
'    Peugeot RCZ 1.6 Thp 153 PS    '

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
    • Başkent Grafik Tasarım Atölyesi
  • Kan Grubu: A+
  • 7 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ağustos 14, 2013, 10:34:31 »
Eğer LPG ışığı yanmadıysa muhtemel LPG aksamından kaynaklıdır. LPG Benzin ayırıcı var. Onunla LPG regülatörünü kontrol ettirin...
Club'a Selam EFSANEYE devam..:)