0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
merhaba anten yuvasının altındaki lastik/conta kopmuş.bir yerde bulunmuyor ne yapabilirim fikri olan var mı?
Karaköy'de contacılar vs. mevcut. Gidip uygun materyalde ve kalınlıkta olandan alıp, antendeki şekline göre kendiniz kesip uygulayabilirsiniz bence.
Seneler önce, benim Japon Corolla'nın havalandırmasında dışarıdan hava almayı kapattığımda torpido arkasındaki kapakta bulunan süngerimsi conta sızdırma yapıyordu. Ben de gidip oldukça orjinal bir conta almış ve kesip yapıştırmıştım. İyi iş görmüştü. At ve kelebek tabiri çok orjinal olmuş Mehmet.
MicroSoft guzel sanatlar Paint terk
ben karaköyden conta alıp yapacağım.servis 595 tl dedi alt kısmıyla birlikte.meraklısına not:servis açıldığından beri alan olmamış.herkes kendi yapıyor herhalde.