Turkcell de Bitmeyen kampanyası vardı o bile bittikten sonra kimseye güvenim kalmadı
Merhaba,
Avea Ankara Keçiörende bile düzgün çekmediği için vodafone numara taşıdım. 500 dk, 1000 sms, 2GB İnternet 25 TL. Bugüne kadar faturalı kullanıyordum. Kontörlüye geçiş yaptım. Tahatüt derdi yok en azından.
Tüm operatörler aynı mantıkla hareket etmekte.
Mevcut aboneye yolunacak kaz muamelesi,
Yeni aboneye ağamsın paşamsın muamelesi.
Bunların ortak amacı sürekli operatör değiştirtmek ve piyasayı canlı tutmak. Mevcutta memnun edici neredeyse hiç bir tarife yok.
Bu arada bir vodafone kullanıcısıyım gerek internet gerek kapsama memnun edici. 45 TL ödüyorum Vodafone ve sabit hatlara limitsiz, diğer operatörle 1000 dk., 1000 sms ve 2 gb net.
Tüm operatörler aynı mantıkla hareket etmekte.
Mevcut aboneye yolunacak kaz muamelesi,
Yeni aboneye ağamsın paşamsın muamelesi.
Bunların ortak amacı sürekli operatör değiştirtmek ve piyasayı canlı tutmak. Mevcutta memnun edici neredeyse hiç bir tarife yok.
Bu arada bir vodafone kullanıcısıyım gerek internet gerek kapsama memnun edici. 45 TL ödüyorum Vodafone ve sabit hatlara limitsiz, diğer operatörle 1000 dk., 1000 sms ve 2 gb net.
İşte o yüzden 1 sene vodafone 1 sene avea kullanıyorum. Daha 25 tl üstünde fatura ödemedim. Temmuzda taahhüt bitiyor tekrar aveaya geçcem
İşte o yüzden 1 sene vodafone 1 sene avea kullanıyorum. Daha 25 tl üstünde fatura ödemedim. Temmuzda taahhüt bitiyor tekrar aveaya geçcem 
Bende aynısını yapacaktım ama malum sesden dolayı yapamıyordum gerçi şimdi oda kalktı. Bir daha kine artık.
Bizim insanımız bu tarz olaylara takıyor maalesef
Eskiden olsa, devletin elinde de bir kurum olurdu. En azından piyasaya düzen verirdi.
Aynen, aynı hattı senelerdir kullanırım(şimdi yılı yazmayayım ama geçen bin yıldan beri

), aynı operatöre yeni gelene benden daha ucuz tarifeler veriyorlar.
Bitmeyen nasıl bitti Kaan?
Bitmeyen nasıl bitti Kaan? 
Bende anlamadım ki, " İnternet paketiniz bitsede yarısını hediye ediyoruz" diyorlardı.
Bitmeyen paket diyorlardı, " BİTMEYEN" yazıp yolladım Bitmeyen kampanyamız bitmiştir dediler

Zaten o kampanyaları çözmek için de ayrı bir akademik eğitim lazım.
Benim de bir paket vardı(internet), yeni alıma kapanmıştı. Şimdi paketi komple kaldırıyorlar. Yani her şeye onlar nasıl karar verebiliyor, anlamak güç. Bu işler bir düzene girmeli.
yaklaşık 2 senedir aveadayim,6-8 sene kadar turkcelldeydim ve 50 liradan aşagi fatura gelmiyordu,avea tarafsiz paket kullaniyorum 750 dakka her yöne,750sms her yöne,2gb net paketi var 22 tl faturali,faturam sadece bi kere 80 lira geldi oda dakkikayi geçmişim kiz arkadaşımla konuşurken karşı operatör olunca bide bindirmişler

avea çok iyi değil her yerde çekmiyor evet genelde benim işimi görüyor, ne kadar ekmek okadar köfte
Btk yeni bir zorunluluk yapti. Tum operatorler kendi sitesinde kampanya aratma karsilastirma vs zorunlulugu koydu. Iste siz oraya 600 dk konusurum. Su kadar internete girerim vs yaziyorsunuz size uygun paketler geliyor
2001 yılında Turkcell faturasız hat aldım ilk olarak daha sonra Avea çıktı abim asker hattı aldı bi süre onu kullandım. Daha sonra faturasız Avea aldım çok nadir kullanıyorum meşhur Amerikan filmlerindeki gibi kırmızı telefon diye tabir ediyorum. 2012 yılında Turkcell faturalıya geçtim her yöne 600 dakika sms ve net yok 32 tl daha sonra geçenler aynı fiyata 900 dakika aldı. Turkcel pahalı aylık 250 mb nete 14 tl diyor

Halen aynı tarifeyi kullanıyorum. Bu hattı tercih sebebi herkeste bu numaramolduğundan vede fazla değişikliği sevmediğimden. Net olarak 3G. Turkcel vınn kullanıyorum 6gb 29 tl
Avea Polis hattı referanslı kullanıyorum.
1000dk+1000sms+4gb=29 tl
Kamu Ek paket:4gb=17tl 8gb 29tl bedava resmen.
1000dk+1000sms+4gb=29 tl
Avea güzel tarife sunuyor Bende faturasıza 30 tl yüklüyorum her yöne 500dk+5000 sms+2 gb internet veriyor. 1800 mhz olduğundan şarj yönünden sıkıntılı.Senin tarife bedavadan biraz pahalıymış
1000dk+1000sms+4gb=29 tl
Temmuzda taahhütüm bitince referansla bende bu tarifeye geçeceğim çok hesaplı.
Btk yeni bir zorunluluk yapti. Tum operatorler kendi sitesinde kampanya aratma karsilastirma vs zorunlulugu koydu. Iste siz oraya 600 dk konusurum. Su kadar internete girerim vs yaziyorsunuz size uygun paketler geliyor
Sadece konuşma paketi bile bulunmuyor sanırım artık.
Bazı sms paketleri var, 10 bin sms 'ten falan bahsediyor. Neden bu kadar çok reklam smsi alındığı belli oluyor sanırım.
Adil Kullanım Kotalı internetler vardı eskiden, onlar yok sanırım artık.
Bazı sms paketleri var, 10 bin sms 'ten falan bahsediyor.
10.000 sms in yetmediği arkadaşlarım var benim , sevgilisi olan insanlar için bulunmaz nimet
Whatsapp yine yeterli oluyor sonuçta kablosuz ağ her yerde, AVM park bahçe ama olmadığında sms imdada yetişiyor
10.000 sms in yetmediği arkadaşlarım var benim
Yuh, ben şu ana kadar 50 SMS anca atmışımdır. [emoji4]
bir kere 10.000 sms i bitirmiştim ama ozamanlar lise 2 ye anca gidiyordum

garip bi duygu zoru başarmış gibi hissediyosunuz [emoji38] whatsapp iş gorüyor mesaj için ama bazen çekmiyor veya net paketi bitiyor sms geçiyosun güzel bir şey