Anket

Hangi Gsm Operatörünü kullanıyorsunuz?

Avea
16 (32.7%)
Turkcell
20 (40.8%)
Vodafone
13 (26.5%)

Toplam Oy Verenler: 45

Gönderen Konu: Cep Tarife?  (Okunma sayısı 49954 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Bir başkadır benim memleketim...
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '05
  • 533 kere teşekkür etti
  • 165 kere teşekkür edildi
Ynt: Cep Tarife?
« Yanıtla #300 : Ocak 16, 2015, 23:58:20 »
Bende gündüzleri saydırmadım :) Kızımın üzerinden yaptırdım, sütten kesilmemiş çocuğa bile tarife açıyorlar abi :)

Benim öyle bir şansım yok! 5000SMS çok çok fazla aslında . Onu 500 yapsalar onun yerine 2GB lik interneti 4 GB yapsalar aynı fiyata(28TL'ye)... Mikemmel olur vallaha :D
Şimdi Avensis 1.6 Elegant
97, 1.3 XE A/C, DÜPLÜ:) ( Eskiden )

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #300 : Ocak 16, 2015, 23:58:20 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #301 : Ocak 17, 2015, 00:03:55 »
Benim öyle bir şansım yok! 5000SMS çok çok fazla aslında . Onu 500 yapsalar onun yerine 2GB lik interneti 4 GB yapsalar aynı fiyata(28TL'ye)... Mikemmel olur vallaha :D

Adamlar uyanık hocam, hangisinden çok gidiyorsa onu az koyuyorlar, gitmeyenden çok koyuyorlar :) Mesela eskiden Avealıydım, tarifemde internet yoktu sadece konuşmaydı. Zaten intenete girecek telefonumda yoktu, baktım 5 TL bindirmişler, ne oldu dedim size 1 gb internet verdik dediler. Yahu zaten internete girecek telefonum yok ne edeceğim ben interneti dedim, öyle sineye çektik. Sonra bir 5 TL daha 2 gb oldu, bende buna inat gittim internete girebilen Ceptel aldım, baktılar internete girebiliyorum bu sefer SMS verdiler 100 sms 4 TL karşılığında :) Baktım bu işin sonu gelmeyecek şimdi bu genç tarifeye geçtim :)
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 533 kere teşekkür etti
« Yanıtla #302 : Ocak 17, 2015, 00:07:18 »
Adamlar uyanık hocam, hangisinden çok gidiyorsa onu az koyuyorlar, gitmeyenden çok koyuyorlar :) Mesela eskiden Avealıydım, tarifemde internet yoktu sadece konuşmaydı. Zaten intenete girecek telefonumda yoktu, baktım 5 TL bindirmişler, ne oldu dedim size 1 gb internet verdik dediler. Yahu zaten internete girecek telefonum yok ne edeceğim ben interneti dedim, öyle sineye çektik. Sonra bir 5 TL daha 2 gb oldu, bende buna inat gittim internete girebilen Ceptel aldım, baktılar internete girebiliyorum bu sefer SMS verdiler 100 sms 4 TL karşılığında :) Baktım bu işin sonu gelmeyecek şimdi bu genç tarifeye geçtim :)

Aynen hocam, bunlar kurt gibi... Zaten benim dediğim şekide yapsalar. İşlerine gelmez. Aslında böyle bir yapsa bir operatör epey kullanıcı kapar aslonda ama nerdeeeeee ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #303 : Ocak 17, 2015, 00:11:38 »
Aynen hocam, bunlar kurt gibi... Zaten benim dediğim şekide yapsalar. İşlerine gelmez. Aslında böyle bir yapsa bir operatör epey kullanıcı kapar aslonda ama nerdeeeeee ;)

Yok onlarda kaptıktan sonra öpmeye kalkarlar :) Önce bir HOŞGELDİN Tarifesi, sonra ŞÖYLE BAŞ KÖŞEYE OTURTALIM tarifesi gelir merak etmeyin :)

Artık banka olsun, cep operatörleri olsun, internetçiler olsun, eğer konuşmaya SİZE ÖZEL AVANTAJLARIMIZ var diyerek konuşmaya başlarsa direk dinlemeden kapatıyorum yüzlerine, hatta bir gün birisi böyle başladı, "hocam sizde bakın bir müşterisiniz, sizi hiç hayrına arayan bir kurum oldu mu" diye sordum, kadıncağız dumur oldu... Çakallık diz boyu olunca memlekette güven ortamı işte böyle kaybolup gidiyor
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 533 kere teşekkür etti
« Yanıtla #304 : Ocak 17, 2015, 00:16:43 »
Yok onlarda kaptıktan sonra öpmeye kalkarlar :) Önce bir HOŞGELDİN Tarifesi, sonra ŞÖYLE BAŞ KÖŞEYE OTURTALIM tarifesi gelir merak etmeyin :)

Artık banka olsun, cep operatörleri olsun, internetçiler olsun, eğer konuşmaya SİZE ÖZEL AVANTAJLARIMIZ var diyerek konuşmaya başlarsa direk dinlemeden kapatıyorum yüzlerine, hatta bir gün birisi böyle başladı, "hocam sizde bakın bir müşterisiniz, sizi hiç hayrına arayan bir kurum oldu mu" diye sordum, kadıncağız dumur oldu... Çakallık diz boyu olunca memlekette güven ortamı işte böyle kaybolup gidiyor

Doğru söylüyorsun abi. İmam cemaat ilişkisi... İmam şey yaparsa cemaat neler yapmasın... Kimse öpmeyeceği eşşeğe zencir bağlamaz ... Müşteriyi düşünerek yapılan bir şey yok! Yeterki müşteriyi önce çekelim sonra öpmeye devam ederiz diyorlar. Önceleri faturalıydım. Sınır geçmeme rağmen bana kazıklı faturalar gönderdiler. Mesela AVEA,.. Ben de kontorlüye geçtim. İyiki geçtim. Hiç bir şeye bağlı değilim. Ondan ona ondan ona atlıyorum. Maksat fazla öptürmemek kendimizi ;) :D Zaten öpmeye çalışıyorlar. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #305 : Ocak 17, 2015, 00:53:00 »
Geçen aradilar aveada her yone 500 dakka 500 bin sms 2 gb net 23 tl faturasiz hattim 24 tl yapalim onu ama dakikaniz 600 dakka olsun faturali 2yil taahutlu olun dedi eger neti 4 gb artirsa idi kabul ederdim su gunlerde turkcelldende ariyan cok oluyor ama kabul etmiyorum onlari
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: '14
  • 230 kere teşekkür etti
  • 234 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #306 : Ocak 17, 2015, 01:03:13 »

Babama twitter pakedi hediye etmişler internete giren telefonu yok. Twitter pakedi cartcurt onaylıyor musunuz yok demiş ısrarla ikna etmeye çalışmışlar.Babamda sinirlenmiş.Tam hatırlamıyorum ama bu paket içinde belli bi ücret söylemişler. Bunu satanlarda prim alıyor bir şekilde bence.Ondan çok ısrarcı olmalılar.Turkcell hat bu arada.

Bende Turkcell kullanıyorum memnunum şuan faturalı olmadığı için :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #307 : Ocak 17, 2015, 01:10:22 »
Babama twitter pakedi hediye etmişler internete giren telefonu yok. Twitter pakedi cartcurt onaylıyor musunuz yok demiş ısrarla ikna etmeye çalışmışlar.Babamda sinirlenmiş.Tam hatırlamıyorum ama bu paket içinde belli bi ücret söylemişler. Bunu satanlarda prim alıyor bir şekilde bence.Ondan çok ısrarcı olmalılar.Turkcell hat bu arada.

Bende Turkcell kullanıyorum memnunum şuan faturalı olmadığı için :D

:rofl: aynen hocam, takip ediyorlar ne kullanır ne eder ne içer :) Mesela benim konuşmam boldu, herkesi reddedip ben arardım, sırf bunlara yazsın diye Aveadayken. Adamlar herhalde benden kurtulduklarına dua ettiler. Avea da faturalı hat kullanıyorsanız zaten mutlaka detaylı fatura istemek lazım, 0.5 tl ekstra istiyorlar ama nereden ne bindirmişler görülüyor. Bir keresinde bedava süremi aşmadığım halde fazladan 10 TL yazmışlar, üşenmedim detaydaki tüm süreleri toplamıştım, aradım böyle böyle hata var diye, kontrol ettiler, evet hata olmuş deyip faturamı düzelttiler. Kimi kime şikayet edeceksiniz ki, vatandaşın sahibi yok malesef  :argh:

Bende şimdi Türkcell faturasıza geçtim inanın rahat ettim, sadece konuşmayı biraz kestim, ilk başlarda 500 dakika bana yetmez deyip herkesi tembihliyordum ararsam açmayın diye ama şimdi bakıyorum da yetipte artıyor bile.
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '14
  • 230 kere teşekkür etti
  • 234 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #308 : Ocak 17, 2015, 01:22:15 »
Yeri gelmişken bir uyarıda bulunmak istiyorum; arkadaşımın annesinin nüfus cüzdanı kaybolmuş, bu kötü niyetli birinin eline geçmiş ve hat açmışlar 600 tl borç çıkmış. İcra gelmiş eve öyle anlamışlar.Daha kötü bir şey olmaz umarım.

Kimlik fotokopisi ve Tc numaralarına dikkat abilerim,kardeşlerim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Kan Grubu: A+
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #309 : Ocak 17, 2015, 10:10:47 »
Yeri gelmişken bir uyarıda bulunmak istiyorum; arkadaşımın annesinin nüfus cüzdanı kaybolmuş, bu kötü niyetli birinin eline geçmiş ve hat açmışlar 600 tl borç çıkmış. İcra gelmiş eve öyle anlamışlar.Daha kötü bir şey olmaz umarım.

Kimlik fotokopisi ve Tc numaralarına dikkat abilerim,kardeşlerim.
Bu konuda bilgilendirme çok faydalı olur gerçekte. Diğer taraftan toplantı vs için gidilen bir sürü kurumda kimlik bırakıp giriyoruz zaten, yani bu da ayrı bir konu.

Smsle işim olmaz diyorsanız aynısının 1000 smslisi Türkcellde Genç Tarife 25 TL :tamam:
Bir sms karışıklığı mı var Murat, ben mi yanlış anlıyorum mesajı? :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #310 : Ocak 17, 2015, 11:08:15 »
5000 sms ten 1000 smse düşüyor hocam. Ondan öyle dedim :tamam:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #311 : Mayıs 26, 2015, 17:10:55 »
 Nasıl bir mantık ile, o operatöre sonradan gelene daha ucuz, o operatörü uzun zamandır kullanana daha pahalı olarak aynı tarife özelliklerini sunabiliyorlar? Acaba bu pazarlama stratejilerini düşünmek için çok kafa yoruyorlar mı diye düşünüyor insan!.
 Diğer yandan sabahın 5 küsurunda neden paket sms'i yollarlar onu da anlamak güç. ;)

Sadece konuşma paketi falan kaldı mı hala? :islik:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #312 : Mayıs 26, 2015, 17:26:43 »
Nasıl bir mantık ile, o operatöre sonradan gelene daha ucuz, o operatörü uzun zamandır kullanana daha pahalı olarak aynı tarife özelliklerini sunabiliyorlar? Acaba bu pazarlama stratejilerini düşünmek için çok kafa yoruyorlar mı diye düşünüyor insan!.
 Diğer yandan sabahın 5 küsurunda neden paket sms'i yollarlar onu da anlamak güç. ;)

Sadece konuşma paketi falan kaldı mı hala? :islik:
Aynen abi cok sacma bir strateji.
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #313 : Mayıs 26, 2015, 17:38:51 »

Aynen abi cok sacma bir strateji.

Yani buna tüketici derneklerinin el atması gerekir bence.

Vodafone konuşma paketi bulamıyorum. Hep karma şeyler var.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #314 : Mayıs 26, 2015, 17:52:42 »
İŞİNİZE GELİRSE paketi  :islik:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #315 : Mayıs 26, 2015, 18:58:04 »
Yani buna tüketici derneklerinin el atması gerekir bence.

Vodafone konuşma paketi bulamıyorum. Hep karma şeyler var.
Bulunduğun yerde avea ne durumda bimiyorum ama eskiden aveaya düşman olan ben avea kullanıyorum 1 senedir. Denizde turkcellin vs zor çektiği yerlerde avea hep çekti. Bulunduğum yerlerde aveanın çekim kalitesinde hiç sorun yaşamadım. Artık eskisi gibi değil abi.
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #316 : Mayıs 26, 2015, 19:23:02 »
avea kullaniyorum bi sitenin bodrumunda cekmiyor orda turkcell ve vodofone çekiyor arada cekim hizi düşüyor ama memnunum ben fiyati iyi :)
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #317 : Mayıs 27, 2015, 08:34:04 »
Bulunduğun yerde avea ne durumda bimiyorum ama eskiden aveaya düşman olan ben avea kullanıyorum 1 senedir. Denizde turkcellin vs zor çektiği yerlerde avea hep çekti. Bulunduğum yerlerde aveanın çekim kalitesinde hiç sorun yaşamadım. Artık eskisi gibi değil abi.
Bir bakmak lazım.
 Aynen dediğin gibi, denizde çekmiyor genelde bazıları.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #318 : Haziran 08, 2015, 17:14:49 »
 Hangi hattı ve neden kullanıyorsunuz?
 Nasıl bir internet paketi kullanıyorsunuz?
 Ne kadar zamandır aynı hattı kullanıyorsunuz?
 Ortalama ne kadar ücret ödüyorsunuz servis sağlayıcıya?

Daha farklı sorular da eklenebilir. Umarım konu daha da açılabilir bu soru ve cevaplar ile. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #319 : Haziran 09, 2015, 16:07:19 »
 Cep telefonu kullanan yok mu? :islik: