arkadaşlar sabah evden çıktım bakırköye hasteneye gittim sabah 7 gbi oradaydım park ettiğim sıra araç stop etti ,marşa bastım motor dönüyor fakat motor çalışmıyordu ilk olarak kaputu açtım ve sigortalara baktım EFİ nin sigortası atmıştı , yenisini taktım çalıştı 1 dakika falan geçti yine attı sigorta , tekrar yenisini taktım o arada oda attı 10 amperlik olan sigortalar bitmişti 30 amperlik taktım (burada olmaması gereken bir şeyi yaptım eleştirmeyin

), derken işim bitti çalıştırdım aracı yola çıktım E5 ten eyüp ten daha sonra alibeyköye sanayiye geldim tam sanayiye girerken sigorta yine attı ,buraya kadar dikkatimi çeken şey direksiyonu tam sağ yaptığımda atması oldu sigortanın, derken oto elektrikçi ustaya durumu anlattım baktı ve direksiyon kutusunun orada 2 tane kablo vardı bunu daha önce kesmişler ne içinse, bantlamışlar ve zamanla bantlar açılmış zannediyorum benzin pompasına giden kablolar bunlar birbirne değdiğinden sigortayı attırıyormuş güzel bantladı ve daha büyük bir zarar gelmeden olayı çözdük
sevindiğim durum yollarda yine kalmadım hastanenin bahçesinde ve sanayinin kapısında kalmam benim için büyük bir şanstı

burada anlatmak istediğim olay yarın aynı şekilde bir problem başınıza gelirse hep kaputta hemde aracın içindeki sigortalara bakmanız ve aynı zamanda o kablolar kesilmiş olmasa idi ve çok güzel bantlanmış olsalardı bu durumla karşılaşmayacaktım ..
kısaca Toyota kolay kolay yolda kalmazz