0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arabaya mı hayvana mı ?
Bilsem sormam heralde.
Afrikada, bu tip gezilere katılıp, bu videodaki gibi cahilce başını ve gövdesini camdan çıkararak video çekim yapmak yetmiyormuş gibi birde araçtan aşağı inip çekim yapmaya çalışırken ailesinin gözü önünde Aslanlar tarafından yenen insan görüntüleri var. İçimiz cız etsede vahşi hayat içine ve işine fazla bulaşmamakta fayda var. O videoyu, bu site vasıtasıyla küçük çocukların seyredebilme ihtimaline karşı yayınlamıyorum.
videoyu daha önce izledim, fake olma ihtimali yüksek, tartışmalı bir konu.
Aynı video mu acaba? bu 75'lerde çekilmiş, canlı, sonunda korucular cesedin geri kalan parçalarını topluyorlar ve bana çok gerçekçi geldi, özelden link veriyorum.
Geçen haftalarda cnbc-e de bir film vardı, başrollerini Val Kilmer ve Michael Douglas oynuyordu eskilerden bir film, Afrika da köprüyapımında ordaki insanların başlarına gelen aslan saldırıları ile ilgili güzel bir film tavsiye ederim. Yaşanmış bir olaydan aktarılmıştı sanırım.
Mehmet bey filmin ismi nedir?
Hayalet ve Karanlıkhttp://www.imdb.com/title/tt0116409/
Senin soru çok saçma olmuş. Bu videoyu izleyip de arabaya aciyan kişilik ilk önce insanmi değil mi bunu sorgulamalı bnce. Seninle fikirlermiz örtüşmesede burda hemfikirizdir herhalde ben hayvana acidim.