0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
motoru güzel temizlemişler.ama polish çok başarılı olmamış.bu işi kendinde yapabilirdin.burayı incele.farlarada polish yaptırıp eski haline getirebilirsin http://www.detailingturkey.net/
Fena değil ama daha iyi olabilirdi sanki pasta-cila olayı. Boyası çok kötü hale gelmiş aracın. Ne ücret ödediniz bu işlemler için? Motorun plastik kapağı nerde?
70 lira ödediyseniz çok güzel olmuş Ne malzeme kullandılar ne yaptılar baktınız mı?
+81 Fiyata göre gayet iyi bence. Arkadaşlar çok iyi olmamış diyor ama aracın ilk haline göre çok iyi... Sanırım alındıgından beri boya üzerinde ki ilk işlem oldugu için tam verimli değil. Biraz daha iyi olacak bir kaç işlem sonra.Eklemek istediğim 70TL eğer tanıdık vs fiyatı değilse o kadar az maliyetli yerlere güvenmeyin çünkü bunun işciliği en az 40 TL kolay değil tüm arabayı milim milim geçmek. Boyanın ısısına bile bakılması gerekiyor pasta cila yapılırken. Hele ki 70 liraya pasta+cila mı ? Yoksa adı öyle gectiği için mi öyle yazdınız?
Fiyata göre iyi diyorsunuz değil mi heheh Vallahi sıkışıklıktan ve iftara yetişme derdinden arabayı bıraktım ertesi gün (yani bugün) aldım. O yüzden bakamadım ama çok iyi niyetli insanlardı. Forumun kurallarına henüz bakamadım ama reklama girmeyecekse orayı tavsiye ederim herkese. Sonuçta dışarıda 15 lira iç dış yıkamaya verilen paranın biraz üstüne ekleyip bu tarz işlemler yapılabilir.
Aynen, fiyatına göre gayet iyi Bir daha arabayı o eski haline getirene kadar beklemeyin
Maşallah tertemiz olmuş elinize sağlık
benim öğrenmek istediğim vernikli opak boyada pasta cila ne kadar saglıklı olur arkadaşlar bu konuda hiç bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim
İlk hali baya baya matmış, nispeten yeni araç olmasına rağmen opak veya metalik fark etmez dostum, sonuçta üstünde vernik var ikisinin de. Polisaj yapılan kısım da vernik zaten.
Koruma amaçlı ürün arıyorsanız Collinite 845 var elimde bir şişe.Parlatma için ürün arıyorsanız ya SRP kullanın, ya da Meguiars M105 veya M205 ile pasta geçin. Sonra üzerine Colli veya başka wax atın.
Şansınıza öyle olmuş. Geç olsun güç olmasın Bu arada koltuk temizliği için ne önerirsiniz arkadaşlar? Aslında koltuk, tavan ve yan kolonlar da biraz pislendi. Bunlar için oto kuaför mü önerirsiniz yoksa kendim mi yapmalıyım?