0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cd yi dolduruyorum ama arabada track olarak gözüküyor bir tane cd daha var onda şarkıların ismi çıkıyor onuda ben doldurmuştum ama unutmuşum program kullanmadan isimleri gözükcek şekilde nasıl doldurabilirim yardımlarınızdan dolayı şimdiden teşekkür ederim edit:araba mp3 çalıyor
Cd doldurmadan önce Tag tarzı bir program ile track tagları doldurulmuş olmalıdır. Diğer konuyu Muhammet arkadaşımız zaten güzelce açıklamış.
abi öbürgünde hiç birşey yapmamıştım ben ya
Bizim 2006 corollada ekranda sarki ismi gozukuyormu
Track ya o yüzden gözükmüyor.Mesela bende normal cd taktığımda isim görülmüyor.
pcde kendi yaptigim cd dede gostermiyor 2senedir hic isim gormedim ekranda
Al bir tablet görürsün bol bol.
dinelemek istediğimiz parçanın numarası ile giriş yapma şansımız var mı acaba? usb de 100 şarkı varsa 50. ye tek tek geliyorum ben
cd çaların altında sol baştaki TEXT butonuna basarak halledebilirsin...
Türkçe konusunda lütfen biraz daha dikkat Emre'ciğim.Cd'de parçaların tag leri yüklüyse zaten çıkar, ama yüklü değillerse bu bilgilere ulaşamazsın, programla yüklemen gerekir.
şu toyota touch ı doğru düzgün bir fiyata satsalardı alırdık heralde de 2250 TL nedir ya?
benim bahsettiğim servislerde önceden beri satılan sistem yalnız, ona da toyota touch deniliyor diye biliyordum, her neyse o navigasyon diye satılan aynı zamanda multimedya oynatıcıdır heralde