0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben = BaBa Kusura bakma Senide üzmek istemiyorum ama bu araba benim çok canımı sıkıyor artıkBabam = Ne oldu la yine ??Ben = Ne mi oldu ?? NE mi olduu ; Virajlara Girerken Araba Savuruyor iyi Viraj almıyor babaBabam = Yavaş Gir sende virajlara ...Ben = Ama Bak Yol tutuşundada bariz problemler var biraz hız yapıldığında araba dengeden çıkacakmış gibi oluyor güvende hissetmiyor insan kendini Babam = Hız Yapma sende ALLAH ALLAH , Yavaş git ya Nereye yetişicenBen = Rüzgar Giriyor içeriye buna ne diyorsun ?Babam = Oh Ne güzel Püfür PüfürBen = Ama baba araba asfalt seside alıyor yalıtım desen sıfır görmüyormusunBabam = Valla ben bişey duymuyorum Ben = Depo Çalkantı sesine ne diyorsun ?Babam = Çalkalansın dursun ne Zararı var Ben = Süspansiyonlar Çok sert Araba münübüs gibi sallıyor Fark etmiyormusun.Babam = İyi ozaman oğlum beğenmiyorsan Sen binme Bu arabaya otobüsle Gel sen otobüsle Sıfır aldım En az 200 bin yapmadan hayatta satmamBen = İyi ozaman Ben kendime bir Bmw alıyorum 3.20 dBabam = Bmw mi Ben onunla köyden Gelirken kabak taşıyamam Acırım üzülürüm kıyamam arabaya BABAMIZDIR SAYGI DUYUYORUZ ALLAH SİZE SAĞLIKLI UZUN ÖMÜRLER VERSİN İNŞALLAH ( VARLIĞIN YETER )...
Ben: baba arabayi degistirmeyi dusunmuyo musun eskidi artikBabam: degistirecem satip bisiklet alacam.. Gibi pek de komik olmayan bir espri ile karsilik verir.Bana araba alalim dedigimde de calis kazan.. Benim arabami babam almadi bana kendim aldim der bende himm ok diyip ayrilirim ordan
))))) bende aynı cevapları duymuştum ama şimdi BENCEDE BABANCA:)))))
bakicaz artik bende onun yasina gelince nasil düşüncem
onun yaşına gelmene gerek yok kendi paranla kazan al şimdiden söylemey başlarsın:)))
insallah gorelim de o gunleri
Bu depo çalkantı sesleri neden bizim araba da yok ? asfalt sesi alma yok sadece bozuk yollarda tıkırtı fln oluyor . demekki 2011 lere has bir durum olsa gerek bu
Senin araban benzinle de o yüzden duymuyorsun.Dizel sahibi olunca çok daha iyi farkına varacaksın Cantekin.Babamla aramda ki tek anlaşmazlık Volvo S70 takintimdir."Abinle kardesin son model Audi'ye biniyorken sen neden bu eski arabaya yapisip kaldın ki?" diye fırçalar.Yoksa bugüne kadar arkadaşların belirttiği diyalogları hic yasamadım.