0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar merhaba hayırlı ramazanlar uzundur düşünüyürum ancak tam net bişeye karar veremedim. el frenin altındaki konsolun başladığı yerdeki gri bölge elfrenini kullanırken çizildi. her gördüğümde içim sıkılıyo.buna bir çözüm bulmalıyım. bir de konsolun mat siyah olan kısımlarını piano black kaplama yaptırsak nasıl alur acaba?
önemli olan oraları sökmek kapı kolları neyse de el freni altı nasıl sökülür bende çok merak ediyorum. yapan varsa anlatsın çok makbule geçer bende ilk işim el freni altındaki yeri boyamak
bişey düşündüm orası zaten boya olduğu için pasta yapsak çizikler kapanır mı ki?
vites altındaki plastik kısım ön konsolla bağlantılı sanırım aşağıdaki linkden bazı bilgiler edinerek işlem yapabilirsiniz... kol dayamanın içerisindeki somunlar sökülerek başlanmalı...http://www.fitaudio.com/?View=entry&EntryID=183
aracın onarımı sırasında serviste o bölümler çizilmişti, bu ne dedim pasta cila getirip parlattılar filan ama derin çizikler belli oldu tabi, pasta cilanın inanılmaz kafa yapan kokusu da ayrı bişey zaten, ( şikayet ettiğim için o kısımları komple değiştirdiler )
selam öncelikle bende aynı dertten muzribtim carbon folyo ile kapladım baktıkça hoşuma gidiyor tavsiyedir.