0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sadece şehir içi yakıtım 7,4 den bir ay içinde 6,5 e düştü ben mi kullnamıyorum bu arabayı anlamadım. en son 265 km ye 77 lira 4,40 tan yakıt aldım 0,29 kr denk geliyor. iyi mi kötü mü bilmiyorum... 2800 km deyim.
günde 20 - 40 arası ve dur kalk fazla 1 ve 2. viteste biraz hızlı ivmelendiriyorum o yüzden galiba ki sizin söylediğiniz rakamlara göre çokta fena değilmiş aslında bakalım biraz sakin kullanayım ne olcak .. cevabınıza teşekkürler.
2012 ocak ayında d4d aurisimi aldığımda (havalar -15, -10 civarında idi) 7.8 litre yakıyordu. sonra düşmeye başladı. 7.2, 6.8, 6.5 en son Dikmende otururken 6 litreye düştü şehir içi tamamen trafik. Etimesgut a taşındım, şu an araç 33000 km de şehir içi yakıtı 5.3 lt. zamanla düşecektir sizinki de.
Yakıtın o nedenli düştüğünü biliyorum. fakat dikmende iken 7.8 lerden 6 litrelere düştüm. belirtmek istediğim nokta bu.
dikmende 6 litre yakmak da süpermiş bence... ben şehir içi nerdeyse hiç rampa çıkmadan 6 yakıyorum
Mustafa Bey, selam uzun süreden sonra Aslında şunu söylemek istiyorum istanbul'da 5-6 km'lik yolu, 45 dk'da gidiyorsak, ne kadar yaktığına bakmanın bir anlamı yok benim için Çünkü ben Auris'im le (D4D), istanbul içi 6 Lt altına hiç inemedim Bayramda uzun yol yaptım 900 km, 5lt yaktı, araba içi ve bagaj full..
bazen harcanan zaman yakılan yakıttan daha değerli oluyor abi...
Onu gel bir de bana sor kardeşim Hem de nasıl..Saygılarımla