0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
http://gsmserver.com/shop/car/navigation_system_for_toyota_touch_go_on_cs9200_platform.phpYalnız navigasyon programı yüklü değilmiş.
Hocam linki bulan eleirniz drt görmesin şuan online mesajlaşıyorum krgo ve ödeme işlemleri için
Bu arada gördünüz mü bilmiyorum ama fiyat teklifi var yani pazarlık yapılabilir mesela orada forum aracılığıyla toplu alım olursa 300-350 dolara kadar düşebilir bu fiyat diye düşünüyorum.
Belki 100$'a düşer!? sonuçta ekranı yok.. bilirsiniz, en pahalı parçalar ekran ve pillerdir.
Navigation system based on CS9200 box is aimed at expanding navigation functions of Toyota cars with Touch & Go and Touch & Go Plus monitors! CS9200 Kutusu üzerine kurulu navigasyon sisteminin amacı, varolan Touch&Go veya Touch&go+ ekranlı araçların navigasyon fonksiyonunu genişletmektir. Yani ilk önce Touch & Go lazım. CompatibilityToyota Touch & Go / Touch & Go + MonitorsToyota Touch & Go Monitor Toyota Touch & Go MonitorToyota Touch & Go Monitor Toyota Touch & Go Monitor zaten touch desteği yok demiş. Touch ekranının çözünürlüğü çok iyi değil , ama 480x272 olduğunu da düşünmüyorum. (İnşallah 480x272 değildir)WinCE üzerinden igo çalıştırabiliyorsak çok iyi ki igo programını çok severim , bende de sizin gibi 2013 harita radar vb. var. Buna GPS alıcısı takılabiliyorsa, touch&goya gerek kalmaz. Ama en az touch and go istediğine göre gps alıcısı takılamıyor. Bunun GPS alıcısı takılabileni varsa touch'a olur diye düşünüyorum.Araç navigasyonlarına güncelleme derdi dolayısıyla soğuk bakıyorum ama bunda igo olduğu için sorun yok. Beklemedeyim ve takipteyim.
Nav düğmesi olan cihazlara arkalarındaki (bulunduğu söylenen) porttan giriş yapılarak sistem aktive edilebilir. Araçtaki cihazda zaten ekran kartı mevcut. Beraberinde 2.5 m'lik elektrik kablosuda verildiğine göre elektrik bağlantısının kontak açıkken güç varolan bir yerlerden alınması gerekiyor yani bağlantı yapılacak porttan desteklenmeyecek.
Zaten GPS alıcısı yok o yuzden touch and go isteniyor. Saniyorum ki PNA gps verisini touch and go alicisindan aliyor. Yani biz gps alicisi bulabilirsek orjinal toyota touch and go icin olanindan , bu cihazi calistirabiliriz. Touch and go istenmesinin temel sebebi bu bence
Cihaz da GPS alt yapısı var dışardan sadece komut ve elektrik ihtiyacı duyuyor. Yanında anten v.s veriyor. Eğerki araçta go olsa zaten antene gerek kalmaz diye düşünüyorum. Ben açıkçası go olmadan bizim araçlara adapte olacağına inanıyorum. GO dediğimiz şey zaten mevcuttaki ekrana takılacak gps modülü ve anteni işte onu bizim için bu parça karşılacak. System Processor ARM11 Samsung S3C6410 800 MHzOS WIN CE 6.0Language / localisation English / English (Russian)Memory ROM 128 MBRAM DDR 128 MBMemory cards MMC, miniSD, SD, SDHC up to 32 GB(depends on the manufacturer)Video outputs RGBsupported resolutions: 320×240, 400×234, 480×234, 480×272,640×240, 640×480, 800×480RCA NTSC 3,58 MHzAudio outputs RCA stereoTS 3.5 mm 0.25 W dynamics socketData USB (2) A type (for external devices 5 V / 1 A)Control Touch screen via adapter (included in the package)GPS Chipset MTK MT3329TChannels 66Frequency L1 1575,42 MHzSensitivity -165 dBReacquisition 1 sProtocol GPGGA (1 time/1 s), GPGSA (1 time/5 s), GPGSV(1 time /5 s), GPRMC (1 time /1 s), GPVTG (1 time/1 s),(additionally GLL or MTK NMEA Command)Hot/warm/cold start 1 s / 28 s /30 sAntenna SMA, activePower 10-30 V DC Can be connected to constant power supply.Sleep mode when ignition is switched off can be activated.Navigation System for ToyotaPackage Content CS9200 navigation box GPS antenna External speaker Power cable 2.5 m Connection cables with adapter Memory card 4 GBAyrıca yineliyorum eğerki bu satılan cihaza dokunmatik bir ekran ve güç ünitesi bağlanırsa bildiğimiz piyasda satılan PNa yani navigasyon cihazından farkı olmayacaktır. Video özelliği cabası olacak. Video input göremedim eğerki öyle bişi olsaydı televizyonda eklenebilir ayrıca ön kamera da takılıp kullanılabilirdi. Bir de ilk mesaj da Tekin Bey navigasyon uygulamasının olmadığından bahsetmiş o işin en kolay kısmı. Benim tek korktuğum nokta bizim ekran çözünürlüğümüz ve cihazın ekrana aktardığı çözünürlük. 480*234 gibi bir çözünürlükle çalışıyorsa video da sıkıntı yaşayabiliriz. Umudum bu cihazın donanımının güçlendirilmesi sürekli aynı şeyi söylüyorum ama çok alt seiyede donaınımı var. Güncel navigasyon uygulamalrında kasmalar hatta hiç desteklememesi olabilir.
800x480 touch'un çözünürlüğu. anten çıkıyorsa içinden sorun yok. eğer touch'a tam uyumlu ise (ki bu durumda uyumlu) çok iyi
800*480 480*234den sonra fullHD gibidir Yarından itibaren bu parçanın peşindeyim.