Gönderen Konu: ön camda oluşan silecek izi nasıl gider?  (Okunma sayısı 3222 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '08
  • 51 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
ön camda oluşan silecek izi nasıl gider?
« : Temmuz 29, 2013, 09:02:15 »
merhaba arkadaşlar ön camda oluşan silecek izini giderebilir miyiz?giderebilirsek nasıl? fikrinizi alabilir miyim.?
 :)
Özgürlük olmayan bir ülkede ölüm ve çöküntü vardır. Her ilerlemenin ve her kurtuluşun anası özgürlüktür.M.K. ATATÜRK

Toyota Club Türkiye

ön camda oluşan silecek izi nasıl gider?
« : Temmuz 29, 2013, 09:02:15 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • SUBARU Forester SG
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 114000
  • Model Yılı: '07
  • 195 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
Ynt: ön camda oluşan silecek izi nasıl gider?
« Yanıtla #1 : Temmuz 29, 2013, 10:41:19 »
merhaba arkadaşlar ön camda oluşan silecek izini giderebilir miyiz?giderebilirsek nasıl? fikrinizi alabilir miyim.?
 :)

Üstat silecek lastiklerinde problem olabilir. Temizken bile iz yapmaya devam ediyorsa söylediğim husus muhtemeldir. Önlem amaçlı araca binmeden önce silecek lastiklerini mutlaka silmek gerek. Ben öyle yapıyorum. Yağmur çamurda olsa, günlük güneşlikte olsa mutlaka ıslak temiz bir bez ile veya ıslak mendil ile silecek lastiklerini siliyorum. Suyunu mutlaka kontrol ederim, susuz çalıştırdığınız vakit silecek lastiğine zarar veriyor. Arada kalan kum tanecikleri, ufak taşlar, ağaçlardan dökülen dal parçaları vs. camı çizebiliyor. Sonrasında da izler yapmaya başlıyor, veya boşluklar oluşuyor. Bu sıkıntıları yaşamamak için temizlemek şart.