Gönderen Konu: şoför kısmından gelen ses çözüm.  (Okunma sayısı 1021 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2012 elegant corolla.
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
şoför kısmından gelen ses çözüm.
« : Temmuz 29, 2013, 00:21:19 »
Daha öncede bir konu açmıştım.2012 elegant corollam var ve şoför kısmında ortalama 80-90 ve üstü hızlarda ses geliyordu.Servise götürdüm test ettiler.gösterge paneline ve lpg borularının olduğu yere izolasyon yaptıklarını söylediler.Servisten sonra ilk iki gün ses gelmedi.3.gün tekrar ses gelmeye başladı.Uzun yolda dahada çok canımı sıktı.Bunun net çözümü nedir servise götürüp iyice konuşmam için ?

Toyota Club Türkiye

şoför kısmından gelen ses çözüm.
« : Temmuz 29, 2013, 00:21:19 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 25 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
Ynt: şoför kısmından gelen ses çözüm.
« Yanıtla #1 : Temmuz 31, 2013, 00:19:05 »
 (Ses mi Ne sesi Ses ne arar la Corollada :) ( - Artiz amca ) ) Corolla gibi bir arabadan sesmi gelirmiş :) Dostum bende o ses olaylarından çok çekiyorum ama bir çözüm buldum sanada tavsiye ederim gidiyorsun en yakın tesisatçıya güzel bir tesisat bağlatıyorsun güzel haraketli de bir müzik koyuyorsun teyibe birazda volüme verdinmi Bangır bangır Sorunun çözülecektir :) çözüm bu kadar basit Fazla uzakta arama :)  ( Nerden baksan 5 kere servise gitmişimdir bu ses olaylarından ) Artık Arabamla Barışık bir insan oldum ya Bu araba beni iyice mayıştırdı :D Tınn Vursunlar kırsınlar Patlatsınlar :) Tınnnn
2011 VOLVO S40 D2 (DYNAMIC+PREMIUM) BEYAZ .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
Ynt: şoför kısmından gelen ses çözüm.
« Yanıtla #2 : Temmuz 31, 2013, 00:47:41 »
Daha önce açtığınız konu varsa, o konudan devam edebilirsiniz.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"