0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tamam işte.çalıstıgında ışık sonuyor airbag on oluyor.bir sıkıntı yok
kontağı cevirdiğinde ,devreye girmesi zaten gerekmezmiydi ? off yazısını görünce devre dışı kaldı sanıyordum bende..bugunde baska bır konuda , kaza gecırmısde olabılır ve bağlantı aksamlarındakı kablolarla sıkıntı olmuş olabılır dıyorlardı..
verso da ayni sekilde.marstan sonra sonuyor.sorun yok rahat ol.kablo sikintisi olsa ya surekli yada hic yanmaz.
Bizim araçtadada aynı şekilde uyarı veriyor sıfır alındığı günden bu güne ilk çalıştırmada airbag off diyo.
Mücahit bey, aracın kullanma kılavuzunu gönderebilrim size isterseniz? Ben 3 yıl önce aracımı aldığımda pdf formatında indirdim netten ve kafamdaki soru işaretlerini giderdim.
bende el kitabı var..orada yazmıyor değilmi ?? maılden gonderebılırsenız eğer tabıkı memnun olurum.
akşama yüklerim, linkini atarım size mesaj olarak.
mehmet bey link atıcaktınız sizi bekliyorum ama
mücahit bey merhabaairbag göstergesinde bir sıkıntı yok rahat olun.sağ kapı iç kısmında kalan airbag on/of anahtar girişi var orayı bir kontrol edin anahtar girişi 'on' kısmına bakıyor ise airbag acıktır
Hakkı bey, bu girişi anahtarla of konumuna getiriyorum ama orda kalmıyor tekrar on konumuna atıyor kendini, bu neye delalettir?
anahtarı çevirip off konumuna getirip bırakmadan anahtarı çekerseniz off olur. yoksa çevirip bıraktığınızda kendiliğinden tekrar on konumuna getirir kendini.
Yani hava yastığını kapatmak istediğimizde anahtarı tam off konumuna getirmeden çekeceğiz? doğrumu anladım.