0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aracın koltuklarındaki oluşan lekeleri ve genel temizlik için ne yapmalıyım..? kısa çözüm yolları nelerdır arkadaslar ? bu sonax ın döseme temızleme leke cozucu spreyınımı kullanayım ? yoksa sünger ve detarjanla bu iş hallolurmu ?
neyle temizlersen temizle ama önce mutlaka süpürgeyle çok güzel tozunu al o zaman çokk daha iyi sonuç alırsın , çünkü o toz orada kalırsa en iyi deterjanda olsa suyu yedimi o tozlar çamur gibi olur
hocam kesin çözüm alabilecegiz bir ürün sonax ta "koltuk döşeme temizleyici köpük spreyi" diye satılan mağzemedir. fiyatı 18-20 tl arasında değişiyor tekzen veya sonax bayilerinde bulabilirsin.kullanma talimatı yazıyor benim koltuklarım krem renk ve mükemmel yapıyor leke değince kullanıyorum genelde.önce güzel ıslak bezle silin sonra spreyi sıkın, koltuk önce spreyi emiyor daha sonra köpük olarak kusuyor kiri gözlerinle görebilirsin. talimatta süperge ile süpürün diyor fakat önce ben temiz bezle köpügü alıyorum sonra süpürüyorum inanın çok ama çok etkili 1 kutu tüm koltuklara yetiyor ve iki üç kullanılım kadar gidiyor. şimdiden kolay gelsin.
aspirin kullan en iyi temizleyici.birde 1 tl ye satılan banyo lifleri var naylon gibi olanlar köpüğe benzer. bunla sil mükemmel ötesi sonuç alırsın .yalnız lifi beyaz al.diğer renkler olaki renk verebilir.
aspirin ve beyaz sünger bezle temizliği yaptım..ama köpük fazla oldu ve koltuğu durularken köpüğün hepsını cıkaramadım..koltuk köpüklü vaziyette kurudu..güzel görünüm oldu...sadece korktuğum acaba o köpük dışarı kusarda koltuk beyazlasırmı