0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ah be kardeşim birde şu jantlardan kurtulsan aracın görselliği en az 2 kat artacak
valla içimden geçmişti ama söylememiştim
Orkuncum güzel olmuş kardeşim güle güle kullan . Keşke yapmışken amblemin altındaki çıtayı iptal etseydin bide görüşemedik hala ya bu arada abi tamponu dediğin gibi yaptım alt tarafı boyatmadım olmuşmu böyle
Ah be kardeşim birde şu jantlardan kurtulsan aracın görselliği en az 2 kat artacak Hava kanalını görünce direk Mesut usta gelmişti aklıma zaten devamından anlaşıldı
Abi o hava kanali nasil actin bende yapacagim artik ne zaman tamponu degistirirsem
önce sablon çıkartıyosun iki tarafada sonra onları istedğin yere aynı hizada yapıştırıcaksın arkadan tamponu ısıtıp falçata ile kesiceksin ama keserkende kompile kesmiceksin bükülen taraf kalıcak sona alt ve üste acısında üçgen parça kesiceksin kanal kapanmasın die sağlamlık için de fiber yapıcaksın bu kadar
Kardeşim karşılaştığımızda güzeldi şimdi daha güzel olmuş maşallah. Bursa'da her türlü buluşmaya açığız. Hatta 3 üye ( Gülsüm GÜL, Oğuzhan MURAT ve ben ) sürekli irtibattayız. Sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız. Çok mu resmi oldu ne ?