Gönderen Konu: araba içindeki egzoz kokusu sorunu  (Okunma sayısı 2227 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 150000
  • Model Yılı: -
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
araba içindeki egzoz kokusu sorunu
« : Temmuz 28, 2013, 01:51:57 »
Merhaba toyota dostları...

bu konuyu araştırdım ama forumda yok sanırım bu yüzden konu açma gereği duydum.

1,5 senedir 2000 model karbüratörlü corolla kullanıyorum. ilk zamanlar çok dikkat etmedim gerçi ama arabanın içini ne kadar havalandırsam da koku sıksam da, egzoz benzeri bir koku sürekli oluşuyor. hatta sanki arabanın iç yüzeylerinde de fiziksel bir şekilde kaplanıyor, direksiyona dokunduğumda bu hisse kapılıyorum. olmaya da bilir. bu koku bagaj kısmından mı, yoksa kaput altından mı sızıyor, manifolttan mı,  hava filtresi girişindeki egzoz takviyesi bağlantısından mı, çözemedim. arabanın içini hep temiz tutarım ama bu koku yüzünden temiz hissi alamıyor insan. arabanın içi tamir atölyesi gibi kokuyor  :olmamış:

tecrübesi olan varsa payalaşabilir mi?

2004 Yaris 1,3 Sol vvt-i AT

Toyota Club Türkiye

araba içindeki egzoz kokusu sorunu
« : Temmuz 28, 2013, 01:51:57 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
Ynt: araba içindeki egzoz kokusu sorunu
« Yanıtla #1 : Temmuz 28, 2013, 01:59:46 »
Egsoz sisteminizi kontrol ettirmenizde fayda var eğer böyle bir sorun varsa uzun yolculuklarda pekte hoş olmaz...
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)