0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Halısaha organizasyonlaraına alışın. Hiç bilmesen bile kadroda yer alacaksınız.. Yıl sonuna kadar ya gelişim gösterir bu sefer maçları siz ayarlamaya başlarsınız. not: Kaç tane arkadaşı halısahacı yaptım bilmiyorum ama epey oldu
Kendimi Galatasaray'ın altyapısında futbolcu hazzırlayan adamlar gibi hissettim , takımım çok iyiydi be , ama bitti ne yazık ki üniversite
Öyle oluyordu ama. 1 haftalık sürenin 1-2 günü derse motive diğer kalan günler hep taktik ve teknik konuşmalar halı saha için. Oynamayı pek beceremeyene cesaret aşılaması. Hay gidi hey.
Erdek civarında, ocaklar,ormanlı, tatlısu, dalyan,a gidebilirsin. disco. için ocaklara gudebilirsin. ailen izin verirse bir gece avşa adasında kal. gece hayatı iyidir. bu arada ilk başta yurtda kalacaklar için çöm şakalarına hazır olun olayı fazla ciddiye almadan eğlenmeye bakın. ortam istiyorsanız futbol u geç saatlerde oynayın akşam üzeri voleeyboll oynayınnnn. eve imkanınız var ise iki kişi.çıkın 3 ve üzeri kişilerde işin .oku çıkıyor. eve henüz sevgilniz olmayan arkadaş grublarınız gelirken ortalığı temizleyin... öğrenci evi ayağına yatarsanız kızlar bir daha uğramayabilir.
Bu arada konuya mesaj yazanlara cok tesekkurler taktikleri aliyorum Bu arada ben hic futbol oynamadim (oynayamiyorum )futbolun ortama girmek için iyi ve basit bir yol olduğu konusunda sağlam istihbarat aldım:) ilk halı saha maçında sağlam bir iki gol attın mı işin tamam:)
normal oynayamıyorsan pes oynamayı bari öğren bizim bir arkadaş vardı halı sahanın yolunu bilmezde hacettepeye gitti geldi dediği ilk pes oynamasını bilmeyenlere adam demiyolar oldu:)
normal oynayamıyorsan pes oynamayı bari öğren bizim bir arkadaş vardı halı sahanın yolunu bilmezde hacettepeye gitti geldi dediği ilk pes oynamasını bilmeyenlere adam demiyolar oldu:)[/quoteHocam oynayamıyorum diyosan , çok da umrumda değil diyosan ben defansım yada kaleciyim de havada kaparlar
Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Ağustos 03, 2013, 19:14:30normal oynayamıyorsan pes oynamayı bari öğren bizim bir arkadaş vardı halı sahanın yolunu bilmezde hacettepeye gitti geldi dediği ilk pes oynamasını bilmeyenlere adam demiyolar oldu:)[/quoteHocam oynayamıyorum diyosan , çok da umrumda değil diyosan ben defansım yada kaleciyim de havada kaparlar Ersin abi nerdesin yav ben kus adasina geciyorum
Ersin abi nerdesin yav ben kus adasina geciyorum
Bizim RCZ işi ne oldu ersin abi
Mustafa sen nerelerde olacaksın
Abi ben bayramda keşan-erikli taraflarında olacağım büyük ihtimalle.
Geliyorum paşam sen geç bende bayramdan sonraki gün çıkıyorum yola