0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dışarda okuyorsanız ve yemeği dışarda yicekseniz genelde aynı yerde yiyin ki cepte para kalmadığında parasız yiyebilesiniz
Gelir kaynağınız yeri gelecek iddaa olacak. Çok iyi analiz yapın kira parasını iddaaya kaptırmayın
Balıkesire gidiyorum tıp okuyacağım yani kafadan 6 sene oradayım balıkesirli olan veya balıkesirde yaşayan arkadaşlar biraz balıkesiri anlatabilir mi?
öncelikle tebrik ediyorum. güzel bölüm, başarılı bir şekilde okursun ve devamı gelir.Balıkesir mühendislik mezunu olarak, küçük bir yer. kampüsü küçük bir şehre göre uzak. yaklaşık 17 km merkeze. etli çorbası meşhurdur ve otobüs duraklarının oradaki mega yıldızın ki güzeldir tavsiye ederim. ulaşım tek bir cadde üzerinden giden körüklü otobüsler ya da bahçeli evlerin yanındaki dolmuş durağından kalkan kampüs dolmuşları ile sağlanıyor.kendi evine çıkma düşüncen olursa bahçeli evler mah. en mantıklı yerdir.özellikle büyük şehirlerden gelenler ve kampüsü görenler seneye yatay geçiş yapıyorum kesin der ama pek sonuçlanmaz. Tıp fakültesi sanırım 2009 yılında ilk öğrencilerini almıştı.ilçeleri çok güzeldir, arada hafta sonları kesin gidin gezin.burhaniye, ören, ayvalık, akçay, altınoluk, hasan boğuldu...buralar çok güzeldir internetten fotoğraflarını da görebilirsin. yaklaşık 1-1,5 saat mesafe vardır sahile.merak ettiğin bir şey varsa sora bilirsin, yardımcı olmaya çalışırım.
Abi balikesiri biliyorsun sanirim Erdege yatim saat sinirlari icnde nereye gezilir abi bilgin varmi
İlke çok ters taraftasın. marmara denizi tarafını bilmemem birlikte duyduğum gezilecek bir yer yok. ege denizi tarafı da sana baya uzak olur ama esas yerler oralar. yukarı da bahsettiğim yerleri inceleye bilirsin. senin için netten baktım aşağıdaki yazıları oku belki işine yarar. http://www.neredekal.com/blog/Pa%C5%9Faliman%C4%B1-Adas%C4%B1/http://www.neredekal.com/blog/Paflima-Koyu/
Ege yi cok seviyorumda gitmiyorlar bizimkiler Abi verdigin bilgiler icin cok sagol inceleyim biraz
akçay, altınoluk, edremit vs ailelere de çok uygun yerlerdir. bir görseler tekrar gitmek isterler. hasan boğuldu isimli bir yer var özellikle araştır çok güzeldir, serin kayalıkların tepelerin arasında gizlenmiş bir yer.