0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Eveeet iste bu İstanbul Uskudar universitesi myo biyomedikal tam burs kazandim felaket mutluyum ilk tercihim tuttu Sizinkiler ne durumda
Kardeşim tebrik ediyorum
ilke hayirli olsun kardesim.
Madem universiteli oldun su konu sil artik. http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=52351.0
Gazi turizm e girdik sonunda 2 yıllık hazırlık bitti üzerimden büyük bir yük kalktı sonunda darısı kazanamayanların başına.
Hayırlı olsun herkese beyler
Erzincan universitesi Emlakcilik ve Emlak yonetimi geldi ama gitsemmi yoksa bir sene daha sansimi denesemmi diye dusunuyorum kararsizim
Seninkide hayirli olsun kardeşim.
Benim kızımda geçen sene tercih yapmamıştı bu sene sakarya üniversitesi 4 senelik uluslar arası ilişkileri kazandı.bütün kazanan kardeşlerimize hayırlı olsun .kazanamayan kardeşlerimizde azimle çalışmalarına devam etsinler allah gönüllerine göre versin.
öncelikle üniversiteyi kazanan bütün kardeşlerime, vatana ve millete hayırlı olsun.
Senin adına çook sevindimm Seneye sıra bizde Fazlasıyla tırsıyorum
Dokuz eylül Kamu Yönetimini kazandım
üniversiteyi kazanan arkadaşlarımın hepsini tebrik ediyorum.bende karabük üniversitesi elektrik-elektronik mühendisliği ingilizce bölümünü kazandım.istediğim yerdi ve tuttu.tamamen ingilizce eğitim olması benim için çok önemli.darısı kazanmayan ve sınava yeni girecek arkadaşların başına