0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Pek emin olmamakla beraber bana öyle geldi
Babam yoktu basim dedim nasilmis yalniz zemin toprak yani kum halinde toprak egzost ne kadar ufluyor bir bilsen arkam full toz icinde oldu manyakti Direksiyonda titredi baya o devirde
haha baban görmesin yalnız seydişehirde birde ben bakıyım nasılmış
Gormez yaptiginda haber ver
sana videosunuda çekerim problem yok
Takipteyim
Tamam Biraz daha devam edersek zaten ne takip eden ilke nede yapıcak emre kalır
Dizellerde olmaz malum denedim. Ama enjeksiyonlu araçların hepsinde vardır devir kesici.Tabi bu sesi tatlı bir şekilde dinlemek isterseniz hava filtresi ve Spor egzoz olmazsa olmaz bir ikilidir.Arkadaşımda 1.2 16v Symbol var onlarında kesici sesi çok hoş.
Bizimkindede varmıdırr
Valla hava filtresi kutu ici var ama ondan ses cikmayacagini biliyorum
Olmaz mıııı? :DAynen ondan pek çıkmaz Benim ilk kesici hikayem bayağı komikti.Bundan 4 sene önce o zaman astra vardı benzinli tabi,bende köyde öyle tek başıma geziyorum ama son ses müzik açık neyse bayağı yavaşladım 3-5 km hızla gidiyorum o sırada teyp'e bakıp şarkı ayarlamaya çalışıyordum.bir baktım devir 70 e dayanmış.Gözler faltaşı gibi oldu o sıra.Vites boşta araba kendini yiyor dedim eyvah yandık motoru elımıze almazsak iyi.Arabada hararet göstergesi de yok. (varda teyp ekranın içinde)Eve geldim hemen anahtarı bırakıp dışarı çıkmıştım.Tecrübesizlik işte.
var tabi ki, o çıkan ses kesicinin sesi...her araçta farklı çıkar zaten ama, standart olan bir araçta zaten o vututu sesini duyamazsın...buarada benim gözüm hala o km sayacında, yahu azcık gezdirin şu arabayı, canı sıkılır dura dura