0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Eyvah, eyvah "bence corolla alırken birkez daha dusunmek lazım" lafı biraz ağır değil mi? Yapılan konuşmaların çoğu aracı yolda bırakacak yada sizin can güvenliğinizi tehlikeye atacak türden sorunlar değil, daha çok istek ve arzulara dayalı temenni nitelikteki sözlerden ibaret. Kapıların kumandayla kapıtıldığında açık unutulan camların kapanması gibi. Bu şikayetten çok istek olur, olması kötü mü? pek tabi ki değil, keşke olsa. "Açıkcası ben böyle sıkıntı yaşayacağımı bilsem gider aynı paraya volvo-subaru-golf-focus-leon vb.araba alırdım." Arkadaşlar bu saydığınız arabalarda hiçmi problem yaşanmadığını zannediyorsunuz? Focus aracı olan arkadaşımdan birde siz şikayetlerini dinleseniz Toyotanızı öper okşardınız. Örnek vereyim, Focusu alalı üç beş ay olmuştu ABS ışığı yanmaya başladı servise gittiğinde ABS sensörünü bir tümseğe çarptığını ve bundan dolayı arızalandı diyerek 2003 yılında 550 TL istemişlerdi. Bende rutin 40000 KM bakımına gittiğimde su devir dayim pompasında kaçak var diyerek, kaçağıda bana gösterip pompayı değiştirmiş ve beş kuruşta almamışlardı (kaçaktan haberim yoktu) lütfen yiğidin hakkınıda verelim. Tabiki bu araçlar kul yapımı küçük sorunlar olabilir ama insafsızca eleştirmekte bir o kadar insafsızca olur. Aslında başlığı şöyle değiştirmek daha doğru olur "PROBLEMİNİ SERVİSE BİLDİRİPTE GİDERİLEMEYEN ŞİKAYETLER". Toyotaları en az problem çıkaran araçlar olarak rakipleri bile kabullenirken site üyelerinin kabullenmemesi beni şaşırtıyor. Almanya gibi bir ülkede bile yüzdeyüz müşteri memnuniyeti birinciliği Toyotaya boşuna verilmiyor. Fiyat yüksekliği arkadaşların belirttiği gibi ülke politikasıyla alakalı.
ne sorunlar var anlatamam hangısınden baslasam ki burak beyın dedığı gıbı torpıdonun altındakı gereksız kapak tıkırtısı mı frenlerın ötmesını mı ön göğüsten gelen ve kapı dıreklerınden gelen seslerı mı yoksa dıreksıyonu sağ sol yaparken dıreksıyondan gelen tak tuk seslerını mı ( dıreksıyon kutum 2 kez dıreksıyon kolonum 2 kez deıstı bu arada ) gazı kökleyınce motor bağırırken teybın oralardan gelen zil sesı gıbı olan cınlamayı mı yada arka göğusun tıtremesını mı bır ekleme da sağ taraftakı emnıyet kemerının gergın olmayıp kapı dıreğıne tak tak wurmasını mı siz seçin beyenın sorun coooooook yenı corollada
+4 +5 +6 +7 +8 +9 +10önüm arkam sağım solum sobee