0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
dacia duster in adı geçmemiş seçenekler arasında dizel ve ekonomik elinizde para bile kalır düşünürseniz kullanan arkadaşlar var 110bg olanından özellikle çok memnunlar dağ bayır geziyor hafta sonu için hiç üşenmeden istanbuldan rizeye gidiyor duster aldıktan sonra.bir düşünün derim saygılar..
Hüseyin bey, bence çarpışma testlerini çok da göz önünde tutmayın derim. Ben yaklaşık 27-28 yıldır araba kullanıyrum. Hiiç o çarpışma testlerindeki gibi bir kaza görmedim. Varsa da çok nadirdir. Bence siz öncelikle ekonomisini, sonra da komforunu düşünerek karar verin. Ne alırsanız alın hayırlı olsun.
Buna benzer bir konuda ben açmış Toyota Rav4 ve Honda Crv arasında kalmıştım. Motor hacmi 1.6 ve benzinli olacak ise Subaru Xv bu seçeneklerin arasında en iyisidir diyebilirim. 1.6 hacimli o kadar çok seçenek mevcut ki kararsız kalmak olası bir durum. Asx fiyatları 2011 intense model için yerlerde diyebilirim bunları göz önünde bulundurun derim.Bende ciddi anlamda suv almayı düşünüyorum. Fakat 1.6 hacimli bir suv ne kadar mantıklı olur o da ayrı bir çelişki açıkçası bu yüzden gönlüm 2.0 Benzinli Rav4 veya Forester'den yana
bizim ailede 3 tane ix 35 var ,araba tek kelimeyle muhteşem ,1.6 benzinli olduğu için vergisi düşük,araba şehirler arası 100 km hızda ortalama yakıtı 6,2 litre ,daha yavaş giderseniz dahada düşüyor.şehir içi en yüksek 8,2 litreyi gördüm .içindeki donanım ,mercedes, bmw lerde ancak vardır.performansı gayet iyi ,zaten kötü olsaydı , 3 yıldır aynı arabadan 3 tane almazdık. kia sportage in içi çok dar , ix 35 in iç aksamında kullanılan malzeme daha kaliteli.
teşekkürler...ix35 alacam gibi...
Ahmet bey yokuşlarda zorlanma ile ilgili yorumunuzu alabilir miyim.. 3 tane araç sahibi olarak...Ayrıca arkadaşlar 2. el piyasası çok düşük geldi... 10000 TL bir farkla 2012 model alınabiliyor. Hyundai de sıfır almak mantıklı gelmiyor 2 el fiyatlarını görünce..