0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ix 35 e 65bin verilir mi??? verilir... ama adı Hyundai be kardeşim.. oldum olasu Hyundai bana yudum tenekesi gibi gelmiştir... versonun 65 lik versiyonu şuan Premium benzinli...arabada yok yok... varsın çok yaksın varsın çekişi ix 35 ten düşük olsun Hyundai yerine her zaman versoyu seçerim ben.. tabi renkler ve zevkler tartışılmazmış...
şimdi arkadaşlar ix35,asx, quasqai, captur vs bu araçlar suv değildir... suv görünümlüdürler doğru ama bu araçlar crossower sınıfındadırlar... suv demek 4x4 demektir..yani rav4,cr-v jeep,land cruiser vs araçlardır.. verso da mpv sınıfındadır.. yani ix35 suv değil suv istiyorsan gidecen harbi suv alacan...yandan yemişini değil:))
şunu da ekleyim bundan sonraki aracım mpv de verso olur otomatik çıkarsa, mpv olmazsa kesin suv alırım.. onda da 2. elde olsa daha eskide olsa Toyota alırım.. büyük ihtimallede land cruıser olur:))) okula giderken kamyonla gitmiş gibi olsun:)))
Quasqai varken diğer modellere bakmazdım ben..1.5 dci platinium
zevkler ve renkler tartışılmaz ama qusqai resmen toplama bir araba,motoru renault,alt takım nissan ,kaporta dacia ,iç kokpit eski clio nun biraz süslenmiş hali.size bu araba çekici geliyorsa güle güle kullanın.
ahmet bey qasqahide kullanilan dci motor dizel motorlar icinde en guclusu enaz tuketeni.bu tabiriniziz mercedes ici de kullanabiliriz oda reno dci motor kullaniyor.bundan bir kac sene once hyundai icin dacia dan farki yoktu.don zamanlarda iyi araba yaptilar.benzinle binecekseniz ix guzel araba.
Kesinlikle katılıyorum abi . Kaldı ki rav4 ve crv gibi araçlar için bile tam anlamıyla 4x4 demek uygun olmuyor . Arazi aracı dediğin Land Cruiser gibi olacak. Ama ekonomik oldukları için millet 4x4 diye asx , qashqai tarzı arabaları alıyorlar her halde.
Ekim ayının sonunda CRV 1.6 dizel geliyormuş.120hp 300nm tork bence güzel değerler.Bu araç da düşünülebilir.