0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ahmet bey ve diğer arkadaşlar çok teşekkür ederim vermiş olduğunuz mesajlardan ötürü şimdi servisten geliyorum balatalar değişti, disk taşlandı toplam 90 ytl bayıldık Beşer diye bi balata taktılar umarım sorun çıkarmaz suan ses falan kalmadı frene bastığımda direksiyonda hafif bi titreme vardı o da kayboldu fiyat nasıl normal mi sizce?
Selamlar Ali Bey,Tamir kitabina baktim. Ilgili olabilecegini dusundugum yerleri elimden geldigince cevirmeye/anlayip anlatmaya calistim: Yipranmis ve hasar gormus CV Joint (Sabit Hizli Kardan Mafsali) donuslerde vuruntuya (tikirtiya) sebep olabilir. Oraya da bir baktirin bence.Eger balatalarda bir sorun olsaydi fren pedalinda titresim seklinde kendini gosterirdi. Fren pedalinda boyle bir titresim hissettiniz mi?Ayrica bu aracin bir tarafa cekmesine de yol acar. Oyle bir durum var mi, dondukten sonra direksiyon kendi kendine eski yerine geliyor mu? Direksiyonu biraktiginizda istediginiz disinda saga/sola gidiyor mu araciniz? Dediginiz ses frene basinca geliyor mu? (Donus yapmadan duz yolda)Ayrica bilyali mafsallarin ve rot kollarinin bittigi yerlerin yaglanmasi sorununuzu cozebilir, eger yaglama eksikliginden kaynaklaniyorsa.Gergi kolu baglantilarina da bakilmali hasar var mi yok mu diye.Bijon somunlari gevsek mi ona bakilmali.Suspansiyon somunlari gevsek mi bakilmali.