0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar alacağım yeni corollama exellite 4500k far taktırmamı önerir misiniz? diğer aracıma almıştım aslında ama takılmadan sattım onu..servisten aldım bu ampulleride.beyaz ışık hoş oluyor malum.. bu farlar yeniyede uygundur heralde değişir mi ampul yerleri?? başka bir marka mı alayım pek anlamıyorum bir iki yerde philips demişler ama....hoşuma giden beyaz ışık güzel oluyo.. xenon da Toyota da yok başka da ne yapak mecbuuuurrrr böle yapcaz... bir bilgisi olan arkadaş.. teşekkür ler
muayeneden geçmiyorsa xenon nasıl takılacak??? ayrıca orijinal xenon mercekli gibi mi oluyor dışardan taktırırsak ta??
hmmm teşekkür ler bilgi için Ersin
Tomalı Selçuğa ek olarak OTOMATİK far ayarı olması gerek.
Karşimm e12 deki far yükseklik ayarı otomatik mi oluyor manuel mi mantıklı düşünürsek manuel far yükseklik ayarı var ayni zamanda Timuçin abinin corollada da manuel olmuş oluyor. AFS olayına girmiyor die biliyorum yükseklik ayarının manuel olsada yükseklik ayarı var sonuçta
Olması fark etmiyor Tomalı, Otomatik kendinden ayarlı olması gerekiyor en önemli husus bu. Geçenlerde Tüv'e arkadaşın aracını muayeneye götürdüğümüzde sordum.
Otomatik far yükseklik ayarı nasil oluyor mesela afs yüksekliği kendi ayarlıyor die biliyorum bu sistem otomatik yükseklik ayaramı giriyor. Yani sonuçta aktif far grubun olması mi gerekiyor.