Bu ayın yirmisekizinde kaskomu yeniletmem gerekiyor aracımı şubat ayında aldım(2006 1.6 avensis elegant tüplü)önceki aracımdan zeyilname yapıldı önceki aracımın 2004 senesinden beri hasarsızlıgı var.bu gün sigortacım anadolu sigortadan en üst fulünden ön çalışma yaptı ve taksitli 970 tek çekim veya 3 taksit 930, peşin elden 900 tl fiyat çıkardı.Tel konuştugumuzda hayvan kemirmesi orjinal parça,otoking ve bazı şeyler daha söyledi yarın gidip kendisiyle konuşucam.fiyat bana biraz fazla gibi geldi.başka firmalardan uygunda çıkartırım ama bazı klozlar yok dedi fiyat sizce nasıl ben 700 tl civarı bekliyordum
fiyat normal bence, bende dün groupama dan yaptırdım 940 tl ye, %50 hasarsızlık indirimi ile, genişletilmiş kaskolar o fiyatlarda, ışık ve simpo japan kaskodan daha uygun fiyatlar alabilirsiniz...
Bu gün itibari ile anadolu sigortadan %65 hasarsızlık indirimim ile genişletilmiş kaskomu peşin fiyatına 7 taksit olarak 930 tl.ye yaptırdım.
önceki aracımdan %65 indirimi olan 2012 auris 1.33 ün kaskosunu, geçen 14 Temmuz 2012 de 590 TL/12 taksit yeniletmiştim, bu yıl ise 14 Temmuz 2013 itibariyle 687 TL./12 taksitle Toyota kaskoda yenilettim(normalde 620 TL. idi küçük hasarlarda kiralık araç teminini de ekletince bu rakam çıktı)
benim araç 2011 d4d corolla bu seneye kadr aksigortanın toyota kaskosunu yaptırdım bu sene bana verilen teklif en üst seviyedeki 911 tl arkadaşım yapıkrediden yapalım dedi 870tl teklif verdi hasarsızlık indirimi falan dahil, karttan 8 taksitle çekecekler.ağar ilgini çekerse arkadaşıma size teklif vermesini rica edebirlim.
2005 Corolla sedan sol benzinli aracımın kaskosunu yenilettim ben de bugün. 973 tl fiyat çıktı. 2. senesi ve hasarsızlık devam ediyor. geçen sene 1300 lerde idi fiyat.