0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sarı ışıkta geçmekte suç abicim Sarcan'ın civanım dikkat araç kullanmanın ilk kuralıdır, sarı ışıkta geçmeyeceksin kardeşim
Zaten sarıda geçmiyorum artık yolumu almışım tam geçerken sarıya hemen peşinden kırmızıya dönüyor, fren yapsamda duramam ışığı geçerim yolun ortasında kalırım ve de aracıma zarar mı vereyim sert frenajda.
Güzel kardeşim 30 km hızla sert frenaj olmaz. Işığı gördün madem yavaşla. Bu arada hiçbirimiz bu kadar dikkatli değiliz muhtemelen ama dikkatli olmak gerek. Denk gelirse yazarlar
abi üzerinden 7 ay geçtiği için hatırlamıyorum ama fotoğraflarını çekip göndermişler.ben lambaları bir 50 metre geçtikten sonra fotoğraf çekmişler kırmızı ışık yanıyor.tam lambadan geçerken çekmemişler.
e-5 te 70le giderken birgün katil olacağım. herkes önüme kırıyor tampona yapışıyor. nasıl bir kuraldır bir ben uyuyorum galiba
) bilirsin sen okan:)) ya kırmızıda geçmeyi alışkanlık yaptığın içni veya sık sık kırmızıda geçtiğ için hatırlamıyorsun yada se ngeçtikten sonra ışık kırmızıya dönmüştür:) şayet sen kırmızıda geçtiysen bunun cezasını umarım sadece para olarak ödemekte kalır allah muhafaza başımıza başka ir iş gelmesinde buna razı olalım:)
abi kırmızıda geçmemeye çok özen gösteririm.çünkü arkadaşın arabasındayken arkadaş 1-2 kez yol boş diye kırmızıda geçti az kalsın 2 sindede ciddi kaza yapıyorduk.şimdi oda bıraktı kırmızıda geçmeyi.keşke tam ışıktan geçerken çekselerdi derdim kırmızıda geçmişim yapacak bir şey yok.ama şuan içimde şüphe var.cezayı ödeyeceğim ama ceza halen gib.gov.tr de görünmüyor