0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aracınızın maşallahı var . Kazasız belasız güzel günlerde kullanmanız dileğiyle .Daha önceki açmış olduğunuz konunun linki : http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=36221.msg486156#msg486156
güzel araç, kazasız belasız kullan. 3.5 cm yay bu kadar alçaltır mı aracı yahu? preslettin sanırım. jantlar sarı değilde gri olsa daha güzel olurmuş sanki
Öncelikle maşallah Allah kaza bela vermesin... +81 Katılıyorum jantlar olmamış renk arabanın rengiyle uymamış sanırım ilk bakışta...Gelelim bana göre olumsuz yönlere;-İlk olarak ön ek oldukça başarısız 30liralık lip yakışmamış aracın agırlıgına... Çaren yok biliyorum ama orjinale yönelebilirsin ön çene konusunda -ikinci gözüme çarpan araclarına mod denilen olayı yapanlar genelde yazı kalabalıgından kacınırken sen ekstra yazılarla özellikle arkada gereksiz bir kalabalık oluşturmuşsun. Ayrıca muhtemelen lip üzerinde yazı ile geldi ama ben hiç haz etmiyorum kullanılmayan ürün ya da parça markalarının araçta stickerı olmasına-Son olumsuzluk ise foto açıları aracın ülke şartlarına göre alcak ama tam olarak ''basık'' dediğimiz ayarda olmadıgı için yerden çekilen fotolarda arac yüksek duruyor malesef
Güle güle kullanın far karartma aurislere yakışıyor düşünebilirsiniz..Birde kafadan biraz daha basmak gerek gibi..Son hali güzel olmuş Maşallah..
maşallah nazar değmesin allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin Tek eksiğin var ön plaka kare olsa daha güzel olacak önü az daha basarsan dahada güzel olacak...01 AF 827 Ellerinizden öper İyi akşamlar
Pres Kesinlikle Yok Sakat Olduğu İçin Yaptırmadım Genelde Bazı Kullanıcılarda Öle Diyordu Ama 3.5 Cm Bu Kadar Basık Gösteriyor
Teşekkürler Yorumunuz İçin Ön Plaka Bastırmak İstedim Emniyete Gittim Dedim Ön Plakamı Düşmüş Kaybettim Kare Plaka İstiyorum Dedim O Aracın Ön Plakası Kare Değil Düz Dedi Basmadılar..App Bastırdım Bende Dışarıda Oda Mühürsüz Olduğu İçin Trafik Polisi El Koydu Eskisini Kullanmak Zorunda Kaldım
o zaman aracın tam yandan çekilmiş bir fotosunu rica edelim
nasıl kaptırdınız çok merak ediyorum karakterlerimi abartı yaptınız ?
İstanbul Merter Mc De Her Cumartesi Modifiyeli Araçlar Gelir Sohbet Muhabbet Ederiz Bir Gün Polis Baskını Yedik Her Araca Baktılar Bana Geldi Aynalardaki Kırmızı Kaplamadan Başladılar Cam Filmi En Son App Plaka Ya Baktılar Sökücez Dedi Söktü Aldı Koydu Ekip Aracına..
bende yaptırdım allah izin verirse arefe günü app plaka cam flimi amerikan park sinyaller bağlanıyor bakak bakalım bir sorun çıkacakmı
120 150 Liraya Tek Mühürlü Basıyolar Polis Görüyor APP Olduğunu Ama Bişey Yapamıyor Onlardan Bastırın Derim..
Teşşekkür Ederim Allah Hiç Kimseye Kaza Bela Vermesin..Teşşekürler Diğer Konumu Bulduğunuz İçinde..