0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2006 Model 1.6 sol aracımızı çok özlüyorum . O zamanki çocukluk aklımla elegantı çok istemiştim babamda beni kırmayıp sadece gönlüm olsun diye bu aracımızı galeriye 26 bine vermişti ve takasla şuan kulladığımız aracımızı almıştık . Ama şuanki aklım olsa sattırmazdım Şimdiki aracımızdan daha çok seviyorum ve özlüyorum bunlarda elimde kalan son fotoğrafları çooookkk özlüyorum e12 mi çoookkk Yeri çok derinlerde
sene 2003tü sanırım. özlediğiniz o kasadan bir arkadaşımın babası almıştı. arabayı arkadaş bana da sürdürmüştü. 2003 senesi düşünüldüğünde o direksiyonun yumuşaklığına, arabanın sürüşüne inanamamıştım; bu kadar mı yumuşak bir sürüş olur. toyota aşkımın temelleri o zaman atıldı sanırım. ben 2000 model corollamı özlüyorken sizin özlemeniz çok normal. eski aşklar insanı yaralar malesef:)))edit: 2000 model corollamı 2005 te almıştım, yani önce 2003 modeli sürdüm, gücüm 2005 te 5 yaşındaki arabaya yetmişti.
aynısından bizde var. tekliflere açığız (buradan kemal bey'e saygılar).
Cantekin seni anlıyorum .Ama ben bir şeyi daha iyisini almak için satıyorsam üzülmem hatta sevinirim. Çok mu duygusuzum ne .
Abi sen bir fiyat soyle orta yolu bulalim
Abi sende duygu dan eser kalmamis yahu .
araç hakkında bilgi almadan fiyat soruluyor, inşallah satarken de böyle müşteriler denk gelir. aslında satılacağı zaman foruma ilan vereceğim, buradan birine gitmesini isterim.
Maalesef öyle oldu . Maalesef diyorum ama kötü mü oldu yoksa iyi mi oldu kararsızım .
Abi gercekten fiyati abartilmamis temiz sol bulursak eger dusuyoruz ama 30 dana asagisi ya boyali ya lm dusuk yani saglam temiz sol bulmak cok zor bu zamanlar.
bende aracımı çarşamba sattım ve hemen yeni crolla aldım..sattığım aracımın tüm resimlerini sildim pc den tlf dan.. malum görünce insan acaba satmasa mıydım diyo... biz türk milliti makinaya bağlanır onu özümser sever... acaba biz gibi başka bir millet var mıdır ki canlı olmayan bişeyi bizim gibi sevsin:)))
tamam zamanı geldiğinde ilân vereceğiz. 30 bin civarı istemeyi düşünmüyoruz zaten şu an 96 bin km'de 2005 model kazasız boyasız bütün bakımları yetkili servis tarafından yapılmış faturaları mevcut. lpg takmayacak, saçma sapan modifiye etmeyecek birine gitmesini isterim şahsen. binicisine yani.
bende aracımı çarşamba sattım ve hemen yeni crolla aldım..sattığım aracımın tüm resimlerini sildim pc den tlf dan.. malum görünce insan acaba satmasa mıydım diyo... biz türk milliti makinaya bağlanır onu özümser sever... acaba biz gibi başka bir millet var mıdır ki canlı olmayan bişeyi bizim gibi sevsin:)))Babam parasini genelde topraga yatiriyor yatirim amacli. Ztn suan hem corolla hem de focusumuzun olmasi 5 sene once degerlendirdigimiz arsadan kalan paralarla alindi yalan olmasin focusu dayimdan aldigimiz icin odemede kolaylik saglandi babam da sol bana yetrr diyor eger bulursak tekrar bi fiyati abartilmamis sol dusunucez .
merhaba dostum.bence hiç düşünme e 12 kasayı.bizdede var bir tane 1.6 2005 sol.yaz geliyor şehir içi sürüşü güzel rahat konforlu .şehir dışı şehir dışı acayip nefret ediyorum bu arabadan .çok motor sesi çıkarıyor 110 dan sonra.sırf bu yüzden satalım diye düşünüyoruz arabayı..
bende bizim eski efsaneyi özledim
96 vardi bizimde ama hic ozlemedim ben onu nedendir bilmiuorum
Kemal amca malesef aramızda değil ler