Gönderen Konu: Verso nun kötü kazası  (Okunma sayısı 1512 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Verso nun kötü kazası
« : Temmuz 20, 2013, 18:44:45 »
http://haber.mynet.com/guncel/kazada-babasini-kaybetti-sinir-krizi-gecirdi-730940-1
BuKazada babasını kaybetti sinir krizi geçirdi

Manisa-İstanbul Karayolu Selimşahlar Kavşağı yakınlarında, içinde 5 kişinin bulunduğu otomobil, yol kenarında park halindeki TIR’ın dorsesine arkadan çarptı.

Son güncelleme: 20 Temmuz 2013 17:30 Mynet haber bugün 5.731.145 defa, bu haber 25.525 defa okundu.

Otomobildeki Mümin Şen olay yerinde hayatını kaybederken, 4 kişi de hafif yaralandı. Otomobili kullanan Cengiz Şen, "Babamın katili oldum" diyerek sinir krizi geçirdi.

Kaza bugün, Manisa-İstanbul Karayolu üzerindeki Selimşahlar Kavşağı yakınlarında saat 13.45 sıralarında meydana geldi. İstanbul’dan İzmir’e giden Cengiz Şen (54) yönetimindeki otomobil yol kenarında bulunan TIR’a bağlı dorseye arkadan çarptı. Çarpışma anında otomobilin arka sağ kapısı yanında oturan sürücü Cengiz Şen’in babası Mümin Şen (91) hayatını kaybetti. Cengiz Şen, annesi Emine Şen (84), arkadaşı Necati Yılmaz (53) ile eşi Reyzan Yılmaz (52) da hafif yaralandı.

"BENİ HASTANEYE DEĞİL HAPİSHANEYE GÖTÜRÜN"

Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla merkez ve Merkez Efendi Devlet hastanelerine kaldırıldı. Otomobili kullanan Cengiz Şen hastaneye gitmeyi reddederek, "Beni hapishaneye götürün" dedi. Olay yerinde cep telefonuyla yakınlarını arayan Cengiz Şen, "Ben babamın katili oldum. Katil oldum ben. Babamı öldürdüm" diyerek sinir krizi geçirdi. Daha sonra otomobildeki babasının yanına giden Cengiz Şen, onun saçını okşayıp, "Affet beni baba ne olur. Özür dilerim" dedi.

Cengiz Şen kaza yerine gelen jandarmaya verdiği ifadesinde de yol kenarında park halindeki TIR’ın dorsesini son anda fark ettiğini belirterek, "Direksiyonu kırarak otomobilin ön tarafını kurtardım. Ancak arka tarafı kurtaramadım" diye konuştu.

TIR sürücüsü İsmail Boraz (46) da kaza anında ön tarafta uyuduğu için nasıl meydana geldiğini görmediğini söyledi.

Jandarma kazayla ilgili sruşturma başlatırken hayatını kaybeden Mümin Şen’in cenazesi Manisa Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. dha

Bugün haberde gördüm çok üzücü bir haberdi Allah sabır versin Allah rahmet eylesin.Versonun hava yastığı acılmaması ilginç.

Toyota Club Türkiye

Verso nun kötü kazası
« : Temmuz 20, 2013, 18:44:45 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
Ynt: Verso nun kötü kazası
« Yanıtla #1 : Temmuz 20, 2013, 19:41:54 »
Allah korusun hepimizi... Gerçekten feci TIRda bizim buradan....

Ama bu basın mensupları harbiden şerefsizleşti...  Basın özgürlüğü değil şerefsizliği var artık! Yazık günah utanmasa zoom yapacak....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '20
  • 195 kere teşekkür etti
  • 199 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Temmuz 20, 2013, 21:21:20 »
Allah sabır versin biran kendimi onun yerine koydumda çok zor bir durum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Temmuz 24, 2013, 01:01:26 »
Ölene Allah rahmet eylesin kalanlara Allah sabır versin.
Bu formda defalarca tekrar ettiğim bir mesajı burada bir kez daha yazmak istiyorum.
Bölünmüş yollarda hız sınırı 110 otobanda 120 neredeyse ikiside aynı ama aralarında ciddi bir fark var. Otoban sadece araçlara ayrılmış yol iken bölünmüş yollarda; yayalar, iş makineleri, tarım araçları hatta hayvanlar karşınıza çıkabiliyor. 110 km ile giderken karşınıza çıkacak bir yayadan yada bir hayvandan kurtulmanız neredeyse imkansızdır. Ya bölünmüş yollar otobanlar gibi dış faktörlerden korunmalı yada hız limitleri azaltılmalıdır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Temmuz 24, 2013, 01:08:47 »
gerçekten de çok üzücü bir durum...
Kameraman arkadaş da abartmış olayı, adam ölmüş işte neyini çekersin ki o  kadar...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...