0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi maslak oto sanayide ufuk sonmez abimiz var forumda toyotaburda.com konusu var ufuk abiyle irtibata gecerseniz o size yardimci olabilir
Ufuk cikmaci degil Orjinalci Çikmacilari da hic sevmez
Alt muhafazaları ve sağ ön davlumbazı çıkma ürünlerle değiştirmek istiyorum. Elbette haşatı çıkmış ürünlerle yapmayı düşünmüyorum beyler. Çıkma ile bu durumumu halletsem yanlış yapmış olur muyum ? Ve ikitelli de tanıdık bildik çıkmacı isimleri var mıdır ?
Alt muhafaza derken anlamadim ama plastik urunler oldugu icin kirik olmamasi onemli sadece baska onemsencek seyleri yok ama davlunbaz konusu vardi montaji iyi yapilmasi lazim birinin basina gelmisti kirilip lastige dolanmis
Çıkmacı gezme fırsatı buldum. orjinal parçadan ucuz yan sanayiyle aynı fiyat. Ön tampon kabut çamurluk almaya gitmiştik ilk önce yansanayiden fiyat aldık. Çıkma parçayı yan sanayiyle endeklemişler. Çok iyi takip ediyorlar yan sanayi fiyatlarını benzin yakmayın kar edemezsiniz. İlk önce yan sanayi fiyatları alın gidin kafanızda 3-5 yukarı kafanızda bir şeyler oturur.
Osman Bey birçok çıkmacı mevcut gerek sanayide gerekse internette. Şahsen iş yapmadım ama bu parçaları netten değilde canlı görüp karar vermek lazım sonuçta çıkma parça.
Başlık = Danger
Ufuk ustam bir yerde doğru söylüyorsan ancak bizler biraz işin bize düşen maliyetini düşünmek zorunda kalıyoruz = ) Yukarda arkadaşıma da söylediğim gibi hasarsız kullanılmış , çıkma bir ürün ( davlumbaz ve muhafaza gibi) ne gibi bir sıkıntısı olabilir acaba ? Orijinalleri oldukça pahalı maalesef.