0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arabanız çok güzel...seffaf stoplar siyah zeminli olsaymış sanki daha da güzel olurdu.Ayrıca spoıler de hoş durur bu araba da kazasız belasız...[/quote]stopları alırken siyah zeminli bulamamıştım ki bularıda zaten 2 ay bekledim getirtebilmek için.ama stopları açıp zemini siyah yapmayı duşunmedim değil hani...yorumun için sağol.
Araç gerçekten çok hoş.Yalnız jantları göremedim Fakat oda çok az gözükmesine rağmen çok güzel bir jant gibi geldi gözüme.Sanki Momo GTR tarzı.[/quote]senin için cantları gorebilicein bikaç resim ekliyorum umarım beyenirsin..
araba hakikaten çok hoş olmuş...benimde canım çekti valla...ne kadar verdin tüm bunlara??pahalımı çok??bu arada lastikler ne marka,kaç inc?[/quote]hakan kardeşim çok fazla değil galiba bunu yapmak ben şuana kadar 4000ytl civarını aştım ama daha eksiklerim var en başında yay var daha takılması gereken ama oturduğum yerde yollarda hep çalışma var o yuzden şuan duşunmuyorum ama biter bitmez yay takıcam alete..jantlar eta beta 17''lastikler MARSHALL MAXTRAC 215-45-17''
hakan kardeşim çok fazla değil galiba bunu yapmak ben şuana kadar 4000ytl civarını aştım ama daha eksiklerim var en başında yay var daha takılması gereken ama oturduğum yerde yollarda hep çalışma var o yuzden şuan duşunmuyorum ama biter bitmez yay takıcam alete..jantlar eta beta 17''lastikler MARSHALL MAXTRAC 215-45-17''[/quote]abi ben çok tuttum senin arabayı.istanbula bir döneyim bakıcam jantlara özellikle..ellerine sağlık süpeeeeeeeerrrrrrrrrr olmuş ne diyim ki...bende yeni aldım 2006 terra hb,biraz zammı yedik ama olsun.toyota toyotadır..granit gri..
abi ben çok tuttum senin arabayı.istanbula bir döneyim bakıcam jantlara özellikle..ellerine sağlık süpeeeeeeeerrrrrrrrrr olmuş ne diyim ki...bende yeni aldım 2006 terra hb,biraz zammı yedik ama olsun.toyota toyotadır..granit gri..[/quote]hakan çok sağol kardeşim ya valla..geldiinde goruşelim istersen..muhabbet ederiz hem ne dersin...saygılar..yorumların için de çok sağol hakan
kardes maşallah allah kaza bela vermesin.dibim düştü valla [/quote]hüseyin çok sağol kardeşim yaa yorumun için...ya modlu 2001 ve uzeri COROLLa!lar die bi başlık açıcam herkez elindeki mod yapılmış yeni kasa corollaların resimlerini eklesin nasıl olur sence hem herkez fikir sahibi olur arabasına bişeyler yapıcaksa..nedersin kanka
mesut kardeşim merhaba,internete çoktandır girememiştim şimdi gördüm msjını..istanbula gelince görüşürüz,bakıcam arabana gündüz gözüyle:))15 gün sonra ordayım,sen gebzedesin dimi?[/quote]hakan gebzedeyim evet.beklerim kanka.ara mutlaka ama..gelmeden 2 3 gun once alo laşalım olurmu.sana msn mi verim zombi_80@hotmail.com.....[quote=Cem Yücel]maşallah çok güzel duruyo..[/quote]cem senin kuçuk ninjada çok deli duruyo.yorumun için sağol kardeşim...[quote=suat toker]maaşallah abi...Bu jantlar çok yakışmış arabaya.Ben bi kaç tane daha corolla hb de görmüştüm çok yakışıyo bu arabalara...[/quote]yorumun için çok sağol...ellerin dert gormesin kankam