0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cümleten Selamun Aleyküm,Toyota yetkili servisine sordum 6000k xenon 300 TL dediler.Ben komple kısa, uzun ve sislere yaptırmayı düşünüyordum 900 TL fiyat çıkacak hepsini aynı anda yaptırmam imkansız şu anda sizce fiyat uygun mu?Başka bir tavsiyeniz var ise lütfen paylaşır mısınız?Teşekkürler şimdiden.
Kısa , uzun ve sislere yaptırdınız mı yetecek mi ? Geri vites lambasını'da yaptırın . Sadece karşıdan gelenin gözünün içine ederseniz arkadakinin hatırı kalır .
Mesut sadece kısa farlara en fazla 6000k tavsiye ederim. Yalnız taktıktan sonra mutlaka far ayarını yaptır. Birde 6000k yaparsan parklarada beyaz ampul takarsan daha şık olacaktır. Anlayışın içinde teşekkürler.
Abi ilk öncelikle ben teşekkür ederim bana yol gösterdiğin için Tavsiyelerini yapacağım abi ama ben amerikan park modülü taktırmıştım park lambalarını söktü elektrikçi amerikan park yapınca park lambaları sökülür dedi öyle park lambalarını verdi bana beyaz far taktırsam park lambalarına bir zararı olur mu acaba
tamam abi çok teşekkür ederim tavsiyen için yarın gidip bakayım satan yerlere inşallah bulurum turuncu led xenonlar ile birlikte taktırırım onuda
Rica ederim . Ondan sonrada far ayarını yaptırmayı unutma . Eğer far ayarı yaptıracak yer bulamazsan (Xenon farlı araçlara çoğu yer ayar yapmaz ben sürekli rot balans için gittiğim yere beni kıramadıklarından yaptırabilmiştim ) şu an hangi kademede kullanıyorsan en az 2 kademe aşağı indir . Ama tavsiyem far ayarını yaptırmaya çalış .
ben aracıma kısa için aldım tabi çokta xenon sayılmaz ama çok şık duruyor hepsiburadadan aldım profil resminde de görüldüğü gibi 80 liraya almıştım zaten fiyat aynı uzun kısa ve sis benim araç sol kasa arkadaşıma aldım 2010 corollaya uzun kısa sis 250 liraya ama çok harika uzun yolda da fena değil aydınlatması ben memnunum arkadaşımda öyle zaten baya araştırdı o seninde dediğin gibi kaliteli xenonlara 300 hatta 500e kadar yolu var demişlerdi eğer çok para vermem ama görüntü olarakta güzel olsun diyorsan tavsiye ederim
beyaz ampüler yağmurlu havalarda yolu tam olarak göstermiyor yolda gidişinizi kısıtlıyor he birde aydınlatma olmayan parlak asfatlı yollarda da dediklerim geçerliucuz etin yahnisi olmaz ampul süs şekil için değil sizin yolda daha güvenli yol almanızı sağlayan bir amaca hizmet etmesi gerekiyor.